A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Візит представників Програми USAID DOBRE

Дата: 15.03.2024 11:18
Кількість переглядів: 72

Фото без описуУ середу, 13 березня, із моніторинговим візитом Тлумацьку міську територіальну громаду відвідали наші багаторічні партнери, представники Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)», що фінансується Агентством США  з міжнародного розвитку (USAID).

Візит розпочався із зустрічі гостей з міським головою Ігорем Петруком, секретарем міської ради Михайлом Кудерським та координатором Програми у Тлумацькій громаді Василем Гузієм. Під час заходу було обговорено результати співпраці з Програмою DOBRE і визначено подальші пріоритети та напрямки роботи.

У продовженні візиту було обговорено та наочно оглянуто результати проєктної співпраці з Програмою у 2018-2022 роках: вело-скейт-парк у міському парку імені Романа Круховського; STEM центр, який працює на базі Тлумацького ліцею №2; конференц-зал в приміщенні бібліотеки; проект по поводженню з твердими побутовими відходами (спеціалізований автомобіль для збору та перевезення ТПВ, майданчики для збору ТПВ та контейнери які були придбані в рамках спільних проєктів).

В рамках продовженої співпраці з Програмою до 2025 року, - оглянули придбану за результатами проєкту мобільну сцену із освітлювальним та звуковим обладнанням. Також обговорили встановлення спортивних майданчиків на території 3-х старостинських округів та втілення проєкту із встановлення на базі КП «МКГ» власної лінії з виготовлення будівельних матеріалів, тротуарної плитки, поребрика, дорожнього бордюру та інших матеріалів.

Від щирого серця дякуємо нашим надійним партнерам та сподіваємось, що разом ми втілимо у життя багато цікавих та корисних проектів заради розвитку Тлумацької громади завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США  з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь