Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Проведено нараду керівників установ освіти

Дата: 15.03.2024 16:16
Кількість переглядів: 72

Фото без опису14 березня згідно «Плану роботи відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Тлумацької ради на 2024 рік» було проведено нараду керівників установ освіти.

У нараді прийняв участь міський голова Ігор Петрук.

Перед початком наради проведено нагородження грамотами керівників дослідницьких проектів та учнів-членів Малої академії наук України за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії України у 2023-2024 навчальному році та ІІІ етапі обласного конкурсу дослідницьких проектів для учнів 7-8 класів та вручено подяки керівникам закладів освіти за призові місця у конкурсі «Війна очима дітей», що проводився Тлумацьким районним судом Івано-Франківської області.

На порядку денному наради розглянуто актуальні питання забезпечення освітнього процесу у Тлумацькій громаді в цьому навчальному році. Підбито підсумки участі в ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів, відділенні МАН України, Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2024».

Основним питанням, яке викликало жваве обговорення, стало питання формування оптимальної мережі профільних ліцеїв в Тлумацькій громаді. Проект рішення функціонування оптимальної мережі профільних ліцеїв буде розглянуто на черговій сесії Тлумацької міської ради.

Через різке зменшення кільності вихованців у ЗДО в наступному навчальному році виникнуть труднощі з формуванням 1-ших класів, що може призвести до зменшення педагогічного навантаження вчителів та вимушеної перекваліфікації. Також розглянуто ряд рішень про організоване проходження атестації педагогічних працівників у 2024 році.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь