A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Семінар «Нематеріальна культурна спадщина: синергія минулого і сучасного заради майбутнього»

Дата: 26.04.2024 18:05
Кількість переглядів: 67

Фото без опису24 квітня 2024 р. на базі Тлумацького народного дому відбувся семінар на тему: «Нематеріальна культурна спадщина: синергія минулого і сучасного заради майбутнього».

До нематеріальної культурної спадщини належать пісні, обряди, усні традиції, знання про природу та всесвіт, також соціальні практики, які використовуються протягом кількох поколінь та є унікальними для певної місцевості. Захід зібрав працівників закладів культури клубного типу Тлумацької, Обертинської та Олешанської територіальних громад, який провела завідувачка відділом нематеріальної культурної спадщини обласного навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття Стефанія Капустинська. Зі вступним словом до учасників семінару звернулися голова Тлумацької міської ради Ігор Петрук та директорка комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Тлумацької міської ради Галина Петрунько, які подякували за нелегку роботу працівникам галузі і побажали плідної та успішної роботи семінару.

Приємною несподіванкою для всіх присутніх стала зустріч з шановними колишніми методистами, щирими колегами, добрими наставниками, які своєю багаторічною працею зробили вагомий внесок у розвиток нашої культури. Свої вітання Віра Вакун, Любов Гринюк, Алла Клюк та Лариса Морикін висловили в пісні та словами.

Семінар пройшов у творчій та дружній атмосфері.

Методичні рекомендації фахівця перемежовувались виступати народних аматорських колективів сіл: Олеша, Хотимир, Бортники, Нижнів, які відображали наші звичаї та обряди.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь