Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Захід до Дня Героїв

Дата: 24.05.2024 10:14
Кількість переглядів: 71

Фото без опису23 травня українці відзначають День Героїв – щорічне свято, запроваджене на честь усіх захисників нашої країни, які боролись та продовжують боротись за рідну землю протягом не одного століття.  Передусім це свято лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, українських січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН. Воно було покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму. Герої Небесної Сотні та сучасної російсько-української війни є нащадками одвічних борців за Україну.

З нагоди відзначення Дня Героїв 23 травня 2024 року в м. Тлумачі відбувся віче-реквієм та освячення меморіальних банерів полеглим військовослужбовцям Збройних Сил України.

До зазначеного заходу також долучилися працівники Івано-Франківського районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області та суб’єкти пробації.

Цей день вкотре нагадує кожному з нас, якою ціною наш народ здобуває право на вільне майбуття. Схиляємо голови перед тими, хто поліг у цій боротьбі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь