Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Прогулянка на конях для родин Героїв

Дата: 11.06.2024 10:20
Кількість переглядів: 191

Фото без описуВідрадно, що на території Тлумацької громади працюють Любомир та Володимир Костюки, у володінні яких є кінна ферма.

В рамках соціального проєкту «Турбота про родину Героя», який ініційований головою обласної державної адміністрації – начальником обласної військової адміністрації Світланою ОНИЩУК, 10 червня 2024 року проведено для родин Героїв, зниклих безвісти військовослужбовців, ветеранів та їх сімей екскурсію кінною фермою, яка розташована у лісовій місцевості, а після екскурсії – всі бажаючі учасники змогли прогулятися верхи на конях.

Метою даного заходу була соціальна підтримка родин Героїв, зниклих безвісти військовослужбовців, ветеранів та їх сімей, фізичне та психологічне їх відновлення, адаптація до мирного життя ветеранів та їх сімей, пропаганда здорового способу життя та популяризація кінного спорту.

Даний захід для родин Героїв, зниклих безвісти військовослужбовців та ветеранів закінчився частуванням гарячими стравами.

Впевнені, що кінні прогулянки дозволили родинам Героїв забути про міську метушню та поспілкуватися із чудовими тваринами, які дають позитивну енергетику та неповторні відчуття тепла і єдності. Катання на конях – це унікальна можливість виїхати за місто, подихати свіжим повітрям, позбутися стресу та втоми. Дітям була надана можливість погодувати коней яблуками та морквою.

Щиро дякуємо власникам кінної ферми Любомиру та Володимиру Костюкам за виявлену небайдужість і активну громадську позицію, за підтримку та розуміння.

Пам'ятаємо і ніколи не забудемо тих, хто віддав своє життя за наш великий, вільний народ, за нашу Україну.

Низький уклін і вічна пам’ять нашим полеглим Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь