Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини застерігає споживачів від забракованого електричного обладнання

Дата: 10.07.2024 08:16
Кількість переглядів: 35

Фото без описуУправління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про те, що працівниками відділу ринкового та метрологічного нагляду протягом червня 2024 року в ході планових перевірок характеристик продукції у суб’єктів господарювання за видами – електричне та електронне обладнання, в тому числі низьковольтне, було виявлено продукцію, що не відповідає вимогам нормативних документів та становить серйозний ступінь загрози, а саме:

- подовжувач 3 гнізда 5м, земля, ТМ GRÜNHELM, МОДЕЛЬ G3W5M, 2500Вт, 16А, тип проводу 3*1,0 мм2, д.в. 10.06.2022р., ш/код 6902202351086, виробник: Китай, імпортер: ПП «Будпостач», вул. Бориспільська, 9Е, кім. 314, м. Київ;

- світильник ЛЕД, ТМ Premium Sirius Star, модель: SM-24F, потужність 24Вт, 2160 Лм, 6500К, д.в. 11.2023р., виробник: Китай, імпортер: ВКФ «Платінум», вул. Мазепи, 66/5, м. Чернігів.

Суб’єктам господарювання, у котрих виявлена  вище зазначена продукція,  надано рішення про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів (згідно постанови Кабінету Міністрів України від 05.10.2011 р. № 1017) із вимогою припинити реалізацію забракованої продукції з метою подальшого вилучення її з обігу.

Застерігаємо споживачів щодо використання згаданої продукції.

 

Детальніше про забраковану продукцію читайте на сайті Головного управління в розділі:  діяльність управління - захист споживачів - забракована продукція.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь