Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Інтерактивний урок державності «Україна – єдина країна»

Дата: 15.07.2024 16:50
Кількість переглядів: 235

Фото без описуЩороку 28 липня в Україні відзначали День Української Державності, але цього року з переходом на новоюліанський календар, свято було перенесено на 15 липня.

День Української Державності привязаний до дня хрещення Київської Русі, який своєю чергою відзначається разом зі святом рівноапостольного князя Володимира.

З нагоди свята Публічна бібліотека Тлумацької  міської ради провела інтерактивний урок державності «Україна – єдина країна». На заході були присутні жителі Тлумацької громади та діти із Запорізької області.

Музичні номери представили працівники центру культури і дозвілля. Українські мелодії «Про Україну» та «Аркан» звучали у виконанні ансамблю скрипалів під керівництвом Лідії Пелех, пісню «Україно краю…» - виконала Анастасія Романюк, пісню «Дощик» - виконала Злата Возиловська. Звучала пісня про Україну у виконанні ансамблю дівчат керівник Р.Бойчук. Вірші українських авторів читали: Світлана Дорохова та Росина Марцинкевич, вихідці із Запорізької області.

Любіть Україну, вона буде завжди. І якщо кожен скаже собі з повною вірою й довірою: «Я є Україна»,  то ніхто не зламає цього моноліту.

Слава Україні!

Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь