Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Представники Тлумацької громади взяли участь в навчальній програмі «Управління охороною здоров’я в територіальній громаді»

Дата: 16.07.2024 13:17
Кількість переглядів: 146

Фото без описуЩе у травні місяці, цього року Тлумацька міська громада, єдина в області, пройшла конкурсний відбір на участь в комплексній навчальній програмі Кроки для спеціалістів «Управління охороною здоров’я в територіальній громаді» організованою програмою «U-LEAD з Європою» (Віталій Швець, Ірина Балибіна) для керівників сфери охорони здоров’я та представників органів місцевого самоврядування.

Завдяки тренінгам та практичним заняттям перший заступник міського голови Василь Гнатюк, директор КНП «Тлумацька центральна міська лікарня»  Ольга Кузів та директор КНП «Тлумацький центр первинної медичної допомоги» Оксана Мельник впродовж трьох місяців отримували відповіді на важливі питання з організації охорони здоров’я в громаді та обмінювалися досвідом з представниками дев’яти областей України, що брали участь у навчанні.

В межах навчальної програми також відбувся офлайн візит Оксани Мельник в громади Полтавської області, де була можливість ознайомитися з підходами і практиками управління закладами спеціалізованої, екстреної та первинної медичної допомоги в місті Полтава та в Миргородській, Нехворощанській, Хорольській громадах.

Окрім досвіду в збереженні здоров’я, представники громад також щиро ділилися ідеями, цікавими лайфхаками у сфері організації роботи комунальних підприємств та господарювання в громаді.

Дякуємо Збройним Силам України та організаторам за можливість навчатися!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь