Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Презентація книги «Крик мовчання» Михайла Гринюка

Дата: 22.07.2024 15:55
Кількість переглядів: 96

Фото без опису22 липня у КЗ «Публічна бібліотека Тлумацької міської ради» відбулася зустріч з поетом, військовослужбовцем, вихідцем села Королівка, Михайлом Гринюком.

У світ вийшла нова збірка поезій «Крик мовчання». Не лише фахові військові, але люди усіх професій захищають нині Україну від російської агресії. Серед них – поет Михайло Гринюк.

Автор презентував поетичну збірку, в якій переплітається тематика війни та інтимна лірика. Особливе місце у його творчості посідає тема матері та материнської любові, яка була присутня на заході.

Вірші Михайла Гринюка читали землячки, а також вихованка КЗ «Оріхівський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Запорізької обласної ради. Авторську пісню «Два соловейки» (пам’яті Д.Пилипонька) виконав І.Кебрин.

На заході були присутні міський голова Ігор Петрук та начальник управління соціальної підтримки та захисту населення Леся Грабовецька. Ігор Андрійович наголосив, що вірші поета – як ковток холодної води у спеку, вона тамує жагу, дарує наснагу і віру у перемогу, зцілює людські душі.

Своїм словом про творчість Михайла поділилися український літературний критик, літературознавець, кандидат філологічних наук, заслужений працівник культури України, голова Івано-Франківської обласної організації НСПУ Євген Баран та поет, журналіст, член Івано-Франківської обласної організації НСПУ Михайло Батіг.

«Часу для написання віршів зараз у нього нема, бо має інші клопоти й завдання – війна ж бо, а він її – скромний солдат. Але з плином часу, призвичаївшись до воєнного стану й свого солдатського статусу – статусу воїна й захисника, автор видав збірку «Крик мовчання», - підкреслив М. Батіг.

Надіємось на щасливе повернення додому Михайла та чекаємо на нові поетичні збірки! Божого благословення на кожен день!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь