Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Тлумачі розпочалися навчально-тренувальні збори юних боксерів

Дата: 27.07.2024 13:57
Кількість переглядів: 167

Фото без описуЗ 22 липня у місті Тлумачі розпочалися навчально-тренувальні збори, в яких приймають участь близько сотні юних боксерів та їх тренерів з різних районів Івано-Франківської області, а також з міста Київ, Київської, Черкаської, Рівненської та Харківської областей.

Навчально-тренувальні збори – це спортивні заходи, що здійснюються організаторами для підготовки спортсменів до участі у спортивних змаганнях, а в даному випадку до відкритого турніру з боксу серед хлопців та дівчат 2007-2012 років народження, присвяченому пам’яті загиблих Героїв, які віддали свої життя на війні проти російських окупантів.

Даний турнір планується провести з 5 по 10 серпня на базі Тлумацької дитячо-юнацької спортивної школи Тлумацької міської ради.

Організаторами навчально-тренувальних зборів та турніру виступають Івано-Франківська обласна федерація боксу, відділення Національного Олімпійського комітету України в Івано-Франківській області, Тлумацька міська рада, федерація боксу Тлумаччини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь