Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Підсумки боксерського турніру в Тлумачі

Дата: 19.08.2024 14:56
Кількість переглядів: 71

Фото без описуВпродовж тижня у серпні 2024 року в приміщенні спорткомплексу Тлумацької ДЮСШ тривав перший на Тлумаччині Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений пам’яті загиблих Героїв з нашого краю та всієї України, які віддали свої життя на війні проти російської агресії.

У турнірі взяли участь понад 140 хлопців та дівчат трьох вікових груп 2007-2016 років народження з Харківщини, Донеччини, Херсонщини, Запоріжжя, Черкащини, Рівненщини, Хмельниччини, Одещини, Львівщини, Закарпаття, Волині, м. Києва та Київської області, Прикарпаття, Тлумача.

За підсумками запеклих двобоїв зі своїми суперниками з усієї України також переможцями та призерами стали юні боксери з Тлумаччини:

- Родчин Захар (вагова категорія 44 кг) – 1 місце;

- Павлюк Денис (в.к. 92кг+) – 1 місце;     

- Гринків Олександр (в.к. 42 кг) – 2 місце;

- Іванішин Богдан (в.к. 86 кг) – 3 місце.

Також Захара Родчина, як наймолодшого учасника турніру, було нагороджено кубком від громадської організації «Єдина родина Прикарпаття».

Тренери-викладачі Тлумацької ДЮСШ Сервін Сулейманов та Ярослав Яворський.

Організаторами змагань стали Івано-Франківська обласна федерація  боксу, відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області, Івано-Франківська міська федерація боксу, федерація боксу Тлумаччини та Тлумацька міська рада.

Віримо, що Всеукраїнський турнір з боксу на Тлумаччині стане традиційним та залучатиме якомога більше учасників та глядачів з Тлумацької громади.

Вічна слава Героям, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь