Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

102 окрема бригада територіальної оборони. Вступай до лав!

Дата: 21.10.2024 17:12
Кількість переглядів: 22

Фото без опису01 жовтня 2024 року Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову №1130, яка вносить зміни до Порядку призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період – затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2024 р. № 560 і кардинально змінює процес мобілізації у ЗСУ.

З урахування набрання чинності вищезазначеного нормативно-правового акту, кожен військовозобов’язаний та резервіст, який виявив бажання проходити військову службу під час мобілізації тепер може самостійно обирати військову частину, в якій бажає проходити військову службу, визначитися (обрати) під час співбесіди із представниками військових частин підрозділ та вакантну посаду, яка відповідає кваліфікаційним характеристикам кандидата на службу, а саме: умінням, навичками, освітою, практичним досвідом роботи у цивільному житті тощо.

Таким чином, зарахованим до лав 102 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України ВІД ТЕПЕР можна без відвідування ТЦК та СП, а шляхом звернення до рекрутингових центрів української армії за місцем їх функціонування чи безпосередньо до представників військових частин бригади. САМЕ КОМАНДИР ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ (не керівник ТЦК та СП, як раніше) приймає рішення про призов добровольця на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період.

Окрім цього інформуємо, що не всі військові частини можуть здійснювати призов НА ПРЯМУ У ЧАСТИНУ, а тільки ті військові частини, які затверджені у переліку Генеральним штабом Збройних Сил, при цьому 102 окремої бригади Сил ТрО «СТАЛЕВА» імені полковника Дмитра Вітовського, є включена до зазначеного переліку.

Тому не вагайся, телефонуй, або приходь до нас і вступайте до лав

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 050-103-12-80.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь