A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У п’ятницю, 27 жовтня, у місті Тлумач розпочалася 18 сесія Івано-Франківської обласної ради

Дата: 27.10.2017 15:04
Кількість переглядів: 731

На розгляд виїзної сесії обласної ради винесено 16 питань. Такий проект порядку денного рекомендувала до розгляду депутатського корпусу президія обласної ради.

На сесії присутні 60 депутатів.

Голова Івано-Франківської обласної ради, Олександр Сич пояснив, що сесію проводять у Тлумачі, бо там є єдина в області ОТГ, що об’єдналась довкола районного центру. За його словами, на засідання запросили всіх голів ОТГ.

 “Нам буде цікаво послухати, як функціонує центральна районна лікарня в умовах адміністративної реформи, які проблеми виникають при наданні послуг з охорони здоров’я”, – відзначив керівник депутатського корпусу.

Варто зазначити, що найважливіший блок питань сесії буде присвячений питанням медицини.

Зокрема, до розгляду депутатів обласної ради запропоновані проекти рішень про стан та особливості реформування галузі охорони здоров’я області, функціонування системи охорони здоров’я в умовах децентралізації та добровільного об’єднання територіальних громад, стан виконання регіональної цільової програми створення системи екстреної медичної допомоги на 2013-2020 роки.

Також прикарпатські обранці обговорять можливість зміни найменування та затвердження Статуту комунального підприємства “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр” в новій редакції та звернуться до Президента України,  Верховної Ради та Кабінету міністрів з проханням законодавчо врегулювати питання трансплантації органів.

Ще одне звернення обласної ради до центральних органів влади стосуватиметься доповнення переліку основних лікарських засобів.

Окрім питань, які стосуються функціонування медичної галузі, до порядку денного сесії включено низку проектів рішень, які потребують невідкладного розгляду. Зокрема, йдеться про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік та двох обласних програм, непогодження надання у користування ділянки надр з метою геологічного вивчення, звільнення з посади та призначення головного редактора газети “Галичина”. Вдруге на обговорення депутатів винесено питання щодо внесення змін до перспективного плану формування територій громад області в частині створення Переріслянської ОТГ.

Відзначимо, що в рамках виїзної сесії відбудеться відкриття центру первинної медико-санітарної допомоги Тлумацької міської ОТГ, а також депутати зможуть оглянути відділення центральної районної лікарні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь