A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулася Презентація проекту з питань безпеки громад

Дата: 31.10.2017 20:16
Кількість переглядів: 922

Фото без опису

        Сьогодні , 31 жовтня 2017 р. о 10:00 год. у приміщенні зали засідань Тлумацької районної ради  відбулася Презентація проекту з питань безпеки громад.

       Організатором презентації виступив ГО Центр правових та політичних досліджень «СІМ», а учасниками стали Олег Ільків, керівник юридичного відділу Центру правових та політичних досліджень «СІМ»(керівник проекту), Лідія Тополевська, директор Центру правових та політичних досліджень «СІМ», Віталій Кімак, голова Самбірської районної ради Львівській області, Ігор Ткач, інформаційний аналітик, координатор проекту в Івано-Франківській області.

        Крім того, участь у заході взяли представники громад Тлумацького району, Тлумацької міської та Олешанської сільської об’єднаних територіальних громад, депутати рад та члени виконкомів, службовці органів державної влади та місцевого самоврядуванняі, активісти, представники медіа, та активні громадяни.

       Розпочався даний захід з виступу Олега Ільківа, керівника юридичного відділу Центру правових та політичних досліджень «СІМ» (керівника проекту), який наголосив, що метою даного проекту є напрацювання концепції безпеки та механізму зворотного зв’язку місцевої влади з громадою для вирішення внутрішніх проблем безпеки в громадах за допомогою взаємодії між поліцією, громадою та місцевою владою – так звана модель «community policing».

        Також, перед присутніми виступив Віталій Кімак (голова Самбірської районної ради Львівської області), який ознайомив присутніх з перспективами впровадження даного проекту для громад, а також навів власний приклад реалізації його на Самбірщині.

       Організатори презентації оголосили про початок аналітичної роботи над подібним пілотним системним безпековим проектом на Прикарпатті в громадах на Тлумацькій землі.

       Експертно для впровадження такого проекту було визначено пріоритетність громад - Тлумацької міської, Олешанської сільської об’єднаних територіальних громад і населених пунктів Тлумацької районної ради.

        В обговоренні даного проекту активну участь взяли міський голова Тлумацької ОТГ Роман Круховський, сільський голова Олешанської ОТГ Богдан Двояк, громадський активіст Володимир Палюга та інші.

         На прикінці презинтації відбулося обговорення в малих групах  самих наболілих проблем громад та району де їм було запропоновано :

- згідно методології визначити загрози власній безпеці громад;

- налагодити співпрацю між громадою, поліцією та місцевою владою;

- сформувати пріоритети, які дозволять зробити життя громади безпечнішим.

       Дана модель була апробована на Львівщині у Самбірському та Старосамбірському районах та запропонована для поширення в Тлумацькому районі Івано-Франківської області.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь