A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Чим небезпечні трансжири і як правильно харчуватися, щоб не нашкодити здоров'ю

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу, що жири (або ліпіди) є важливим компонентом  для «будівництва» клітинних оболонок людського організму. Їхні молекули захищають клітини від зовнішнього впливу, допомагають у насиченні поживними речовинами та киснем.

11:14:56 15.04.2024

Сказ – це небезпечне інфекційне захворювання, спільне для тварин і людей

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області наголошує, що для недопущення сказу тварин необхідно щорічно робити щеплення всім домашнім улюбленцям, починаючи з 3-місячного віку.

08:45:04 15.04.2024

Випадок африканської чуми свиней локалізують на Полтавщині

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, на території комунального підприємства Кобеляцької міської ради Полтавського району Полтавської області зареєстровано випадок африканської чуми свиней – 14 голів диких свиней (патологічний матеріал відібрано від диких свиней, що загинули). Звіт про результати  дослідження від 08.04.2024 № 000976 м.п./24 Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Полтавській області.

09:35:20 12.04.2024

Спеціалісти Держпродспоживслужби провели моніторинг Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей

Кожна людина має права й обов’язки, які забезпечують її соціалізацію. Однак не у всіх цей процес відбувається в сімейному колі; існує вразлива і незахищена категорія людей літнього віку та дітей (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, інші діти)  опіку над якими здійснює держава.

15:31:16 10.04.2024

Випадок африканської чуми свиней у Волинській області

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, на території лісомисливського господарства ДП «Ліси України» Муравищенського лісництва Ківерцівського ЛГ Луцького району Волинської області було виявлено захворювання на африканську чуму диких свиней (1 голова).

10:41:58 09.04.2024

Небезпечний шкідник – вузькозлатка ясенева смарагдова

Вузькозлатка ясенева смарагдова Agrilus planipennis, також в деяких наукових джерелах ясенева смарагдова златка є небезпечним карантинним шкідником який завдає величезної шкоди ясеневим насадженням і природним ясеневим лісам.

15:07:56 05.04.2024

В Держпродспоживслужбі Прикарпаття провели семінар з питань захисту прав споживачів

2–3 квітня 2024 року спеціалісти управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели практичні семінари-навчання для відповідальних осіб за роботу консультаційних центрів районних, міських управлінь, відділів з метою підвищення їхнього рівня знань та професійних навичок.

14:53:56 05.04.2024

До уваги аграріїв: розроблено прогноз розвитку шкідників та хвороб сільгоспкультур у квітні 2024 року

Календарна зима 2023-2024 років була аномально теплою. Протягом  більшої частини зимового періоду перезимівля  озимих культур відбувалася за відсутності снігового покриву, у мерзлоталому ґрунті та при незначній сумі від'ємних температури повітря.

10:54:40 05.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь