Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Як обрати безпечне морозиво?

Літо – пора сонця, відпочинку… і – морозива! Від цих ласощів не відмовиться практично жодна людина. Його люблять всі, але чи вміємо ми обрати цей продукт?

13:20:12 17.06.2021

Увага: в окремих районах Івано-Франківщини посадки картоплі під загрозою пошкодження личинками колорадського жука

За даними спеціалістів відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, в Галицькому та Тлумацькому районах на ранніх посадках картоплі та помідорів спостерігається відродження личинок колорадського жука та пошкодження ними рослин.

10:57:49 16.06.2021

Вартість бензину та дизельного палива зростає

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу: 14 червня Міністерство економіки оприлюднило нові ціни на бензин та дизельне пальне (ДТ) у межах державного регулювання цін.

10:52:18 16.06.2021

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 07 червня до 13 червня 2021 року здійснили 1434 моніторингові відвідування. Виявлено 83 порушення (6%), складено 53 протоколи, винесено 42 приписи та пропозиції, направлено 7 листів в органи місцевого самоврядування.

15:03:06 15.06.2021

Відбулось навчання фахівців Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань організації шкільного харчування

З метою забезпечення виконання протоколу наради під головуванням  прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та за участю дружини Президента України Олени Зеленської з питань реформування шкільного харчування від 10.12.2020 року, 9 червня 2021 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби Прикарпаття проведено дистанційне навчання на тему «Організація харчування дітей у закладах освіти відповідно до вимог санітарного законодавства» для  начальників, спеціалістів та фахівців управлінь та відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.

16:55:17 10.06.2021

Головне управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини інформує: в області зафіксовані випадки підробок посвідчень тракториста–машиніста

Так, в травні  2021 року за окремим фактом Коломийським відділом поліції Головного управління  Національної поліції в Івано–Франківській області після вилучення підробленого посвідчення тракториста-машиніста відкрито кримінальне провадження за  ознаками  кримінального  проступку, передбаченого  ч. 4  ст. 358 КК України.

16:42:43 10.06.2021

На Прикарпатті Держпродспоживслужба завершує цикл семінарів-навчань з питань захисту споживачів

16 червня 2021 року управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на базі Верховинського відділу завершить цикл кущових семінарів-навчань для посадових осіб районних, міських управлінь, відділів з підвищення знань та професійних навичок у сфері захисту прав споживачів.

17:05:26 09.06.2021

В Україні триває аудит системи державного контролю при експорті рослинної продукції до Європейського Союзу

З 1 до 10 червня інспекторами Генерального  директорату Єврокомісії з питань охорони здоров’я та безпечності харчових продуктів (DG SANTE) в онлайн режимі здійснюється аудит з метою оцінки системи контролю на місцях щодо мікробіологічного забруднення харчових продуктів нетваринного походження, призначених на експорт до Європейського Союзу.

16:42:48 09.06.2021

Недоброякісну сметану, виявлену спеціалістами Держпродспоживслужби, вилучили з обігу

Як було повідомлено раніше на сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, під час проведення  заходу державного контролю в закладі дошкільної освіти – ясла-садок  «Едельвейс», що в с. Яблунька Солотвинської селищної ради, виявили сметану масовою часткою жиру 21% із вмістом рослинних жирів, яка використовувалася для харчування  дітей.

16:40:29 09.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь