Результати проведення моніторингу у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини на Прикарпатті
Фахівцями управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, керуючись законами України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров′я та благополуччя тварин», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», протягом першого кварталу 2023 року проводився моніторинг закладів дошкільної та загальної середньої освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, постачальників харчових продуктів у заклади дошкільної та середньої освіти, операторів ринку з виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження, зокрема пекарень та хлібокомбінатів.
16:48:14 13.04.2023