A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

На Івано-Франківщині радіаційний фон в нормі

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

15:26:54 08.07.2022

Працівниками Держпродспоживслужби завершено обстеження ячменю для експорту в Китайську Народну Республіку

Незважаючи на всі наявні складнощі та ситуацію в Україні, фермери проводять кампанію зі збору урожаю 2022 року і власними силами роблять усе можливе для забезпечення продовольчої безпеки в Україні та світі.

09:11:36 08.07.2022

Підготовка зерносховищ до приймання зерна нового врожаю

Агровиробники та інші підприємства під час зберігання збіжжя щороку через шкідників, які пошкоджують зерно й зернову продукцію, втрачають від 5–10 до 30% зібраного зерна, істотно знижуються його харчові, фуражні та посівні якості. Цьогорічні погодні умови (суха весна та різкі перепади температури) сприятливі для розвитку шкідників на зернових культурах в польових умовах. Тому є велика ймовірність їхнього занесення в зерносховища.

15:12:04 01.07.2022

До уваги аграріїв: прогноз розвитку шкідників та хвороб сільськогосподарських рослин на липень 2022 року

В червні різке підвищення температурного режиму пришвидшило проходження фаз розвитку сільськогосподарських рослин, а висока вологість повітря та опади сприяли поширенню хвороб.

11:52:28 01.07.2022

Як вберегтись від ботулізму

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує, що до Держпродспоживслужби надходить інформація про реєстрацію харчових отруєнь та випадків гострої кишкової інфекції, пов’язаних із вживанням небезпечних та неякісних харчових продуктів.

11:50:16 01.07.2022

На Івано-Франківщині радіаційний фон в нормі

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

11:43:35 01.07.2022

В Коломийській міській громаді завершили обстеження укриттів в закладах освіти

Працівники Коломийського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь у роботі комісії з обстеження будівель закладів освіти Коломийської територіальної громади з метою встановлення можливості їх використання для укриття дітей та працівників цих закладів, як споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів.

11:41:43 01.07.2022

До уваги споживачів та операторів ринку: небезпечний кухонний посуд з Китаю

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 22.06.2022 р. №2022.3459-fup 2 стосовно виявлення міграції первинних ароматичних амінів у кухонному посуді з Китаю (постачальник: NINGBO FUTURE HOUSEWARE CO., LTD., China; виробник: DAJAR Sp.z.o.o. Poland; трейдер: Dajar HOME&GARDEN SRL, Romania), що експортувався до України (отримувач: ТОВ ПОСУД-Текстиль БЦ, вул.Ярослава Мудрого,4 м. Біла церква, Київська обл., 09100).

11:40:01 01.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь