A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

09:02:03 26.12.2022

Триває реалізація інформаційного проекту «Згадай свої споживчі права»

В рамках проекту, з метою забезпечення поінформованості споживачів та представників бізнесу щодо прав та зобов’язань сторін у сфері захисту споживачів, сприяння швидкій взаємодії під час вирішення споживчих спорів, спеціалісти управління захисту споживачів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини пропонують до уваги нову підбірку тематичних пам’яток.

16:25:47 22.12.2022

Черговий випадок африканської чуми свиней на Миколаївщині

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, в особистому селянському господарстві Баштанського району Миколаївської області зареєстровано випадок захворювання на африканську чуму свиней у свійської свині (1 голова віком 4 місяці).

13:50:11 19.12.2022

На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

13:49:57 19.12.2022

Повідомлення RASFF: у заморожених сирих курячих смужках, що експортувались з Польщі, виявили сальмонелу

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 07.12.2022 № 2022.6977-fup 5, стосовно виявлення Salmonella enteritidis у заморожених сирих курячих смужках, що експортувались з Польщі (виробник: Imex Marek-Sala, Sp. z o.o., Poland; вантажовідправник: Krak-Tol Katarzyna i Artur Tolak sp.j., Poland) до України (отримувач: ТзОВ «ЕКСІМ ФУД», вул. Хмельницького, 10, смт. Куликів, Львівська обл., 44835).

13:39:45 16.12.2022

Головне управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини розпочинає новий інформаційний проект «Згадай свої споживчі права»

Реалізація проекту полягає у розповсюдженні систематизованої важливої інформації у формі  пам’яток для споживачів та суб’єктів господарювання. Зміст пам’яток розробляється, враховуючи системність порушень законодавства у сфері захисту прав споживачів.

13:39:41 14.12.2022

Як захистити свої права при замовлені послуг з ремонту взуття

Ремонт взуття – послуга, яка не втрачає своєї актуальності в усі часи. У будь-який час люди будуть ремонтувати взуття. Попит підвищується в період кризи, коли люди економлять і вважають за краще звернутися до майстра, щоб відремонтувати старе взуття, ніж купувати нове.

13:31:48 13.12.2022

Обираємо дітям безпечні іграшки

З наближенням зимових свят саме іграшки користуються підвищеним попитом. Настільні конструктори, музичні інструменти та м`які іграшки, ляльки, іграшкові меблі і самохідні автомобілі – це далеко не весь перелік того, що пропонують нам дитячі магазини. На що ж в першу  чергу  необхідно звернути увагу при придбанні іграшки?

13:30:41 13.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь