A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Мінагрополітики унормувало державний нагляд за виробництвом ветеринарних препаратів

Міністерством аграрної політики та продовольства України 08 квітня 2022 року затверджено наказ № 212 «Про затвердження уніфікованих форм актів, складених за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) за додержанням ліцензіатом вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва ветеринарних препаратів та ветеринарної практики», який був зареєстрований в Міністерстві юстиції України 22 квітня 2022 року за № 448/37784.

11:27:42 11.05.2022

Тимчасова процедура щодо переміщення домашніх тварин до ЄС (Польща, Словаччина та Угорщина) під час тривання збройного конфлікту

В ситуації масового переміщення людей з території України до Польщі (ЄС) під час воєнного стану або евакуації з України, Ветеринарною службою Польщі тимчасово впроваджені правила переміщення домашніх тварин в супроводі їх власників або опікунів (уповноважені особи). Умови можуть бути змінені, дивіться офіційний сайт.

11:23:42 11.05.2022

Амброзія полинолиста – небезпечний бур’ян для здоров’я людей

Амброзія полинолиста – злісний карантинний бур'ян. Його сходи масово з'являються наприкінці квітня – на початку травня. Молоді рослини за зовнішнім виглядом дуже схожі на чорнобривці, тому часто залишаються на газонах та клумбах. Поверхня листків темно-зелена, а нижній бік сіро-зелений і густо опушений. В червні починається інтенсивний ріст рослини і на початку липня вона може досягти 30-45 см заввишки. За сприятливих умов зростання амброзія може досягти 2 метри у висоту. Цвітіння спостерігається з середини липня до серпня.

11:21:49 11.05.2022

Що потрібно знати споживачу при купівлі смартфонів та гаджетів

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу споживачів: смартфони та  гаджети (аудіо-книги, планшети, смарт-годинники, смарт-чайники тощо)  відносять до групи радіообладнання.

11:20:49 11.05.2022

Увага: змінено ціни на пальне!

Мінекономіки, на підставі розрахунків НАК "Нафтогаз України", оприлюднило нові розрахунки середньої вартості бензину і дизельного палива, від якої АЗС можуть встановлювати свою націнку.

08:39:03 10.05.2022

Термінове сигналізаційне повідомлення: насадженням самшиту загрожує небезпечний шкідник

Протягом останніх двох років на території Івано-Франківської області поширюється небезпечний шкідник самшиту – самшитова вогнівка. В минулому році гусениці фітофага завдали значної шкоди вічнозеленим насадженням. Аномально тепла зима сприяла перезимівлі шкідника, який буде поширюватися та пошкоджувати рослини самшиту.

08:37:19 10.05.2022

НФОРМАЦІЯ про моніторинг цін (02-06.05.2022)

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області подає до уваги  інформацію про моніторинг цін на соціально значущі товари та лікарські засоби за період з 02 до 06 травня 2022 року.

08:35:00 10.05.2022

На Івано-Франківщині – випадок сказу

Івано-Франківською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби встановлено сказ собаки, який належав громадянину     с.Підлісся Загвіздянської ОТГ Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

14:56:29 06.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь