A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Радіаційний фон на Прикарпатті в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

13:34:19 06.05.2022

Про шкоду тютюнопаління

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області вкотре звертає увагу мешканців та гостей Прикарпаття на шкоду тютюнопаління, – як традиційних сигарет, так і електронних пристроїв для куріння та кальяну.

13:32:21 06.05.2022

Що робити у випадку радіаційної небезпеки?

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу громадян: у випадку радіаційної загрози перш за все необхідно суворо виконувати вказівки державної служби з надзвичайних ситуацій, органів  влади та поліції.

13:28:16 05.05.2022

До уваги дрібнотоварних виробників та пунктів заготівлі молока

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує, що Міністерством аграрної політики та продовольства України затверджено Гігієнічні вимоги до дрібнотоварного виробництва та обігу молока (наказ  від 07.04.2022 р. № 209).

09:51:14 05.05.2022

Будьте обачні: розпочався сезон активності кліщів!

Спеціалісти Головного управління Держпроспоживслужби в Івано-Франківській області застерігають громадян: цьогорічне швидке підвищення температури повітря в травні сприяє активізації кліщів.

15:50:27 04.05.2022

В Держпродспоживслужбі Прикарпаття підготували прогноз фітосанітарного стану та рекомендації щодо захисту сільгоспкультур у травні

У травні 2022 року фітосанітарна ситуація в агроценозах визначатиметься комплексом агрокліматичних, природних і господарських факторів. За підвищення середньодобової температури повітря почнеться масове відродження і розселення шкідників, а за високої вологості повітря ймовірне збільшення ураження рослин комплексом хвороб.

16:37:35 03.05.2022

ІНФОРМАЦІЯ про моніторинг цін (25-29.04.2022)

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області подає до уваги  інформацію про моніторинг цін на соціально значущі товари та лікарські засоби за період з 25 до 29 квітня 2022 року.

16:34:26 03.05.2022

Радіаційний фон на Івано-Франківщині в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

13:40:40 29.04.2022

Установи ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Прикарпаття забезпечують стабільну та контрольовану епізоотичну ситуацію

Від початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію України Івано-Франківщина прихистила велику кількість наших громадян, котрі були змушені виїхати з окупованих територій та регіонів через бойові дії. Багато з них взяли з собою домашніх тварин, що потребують систематичної кваліфікованої допомоги та ветеринарного огляду.

11:16:01 29.04.2022

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів: інформуємо про невідповідність продукції

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує споживачів та операторів ринку, які здійснюють виробництво та обіг харчових продуктів,  щодо можливого  на території Прикарпаття обігу масла селянського солодковершкового 73% жирності, виробник ТОВ «Пустомитівський молокозавод»  (с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область), яке не відповідає вимогам законодавства про харчові продукти.

15:01:28 21.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь