A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.

16:39:02 14.02.2022

Випадок африканської чуми свиней зареєстровано на Житомирщині

Відповідно до інформації  Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, в підсобному господарстві, яке належало ДУ «Житомирська виправна колонія № 4» м.Житомир Житомирської області, зареєстровано випадок африканської чуми свиней (звіт про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу Житомирської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби від 08.02.2022  р.  № 000167).

15:51:53 10.02.2022

Щодо проходження періодичних медичних оглядів

У зв’язку з багаточисельними зверненнями про необхідність проходження періодичних медичних оглядів, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про наступне.

15:49:44 10.02.2022

Що потрібно знати споживачу, купуючи дорогоцінну прикрасу

Ювелірні вироби є одним із найбажаніших подарунків, особливо для жінок. Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області рекомендують, як правильно обрати подарунок, щоб він радував протягом тривалого часу і на що необхідно звертати увагу при виборі ювелірних виробів.

08:51:26 10.02.2022

До уваги аграріїв: МОЗом визначено максимально допустимі норми хлорпірифосу та хлорпірифос-метилу в сільськогосподарській продукції

Вже минуло більшу року, як в Європі заборонили використання хлорпірифосу та хлорпірифос-метилу, також забороняється ввезення в країни ЄС сільськогосподарської продукції, що містить залишки цих речовин більше 0,01 мг/кг.

15:13:06 08.02.2022

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.

16:37:27 07.02.2022

Про узгодження планів-схем розташування насіннєвих посівів перехреснозапильних культур в 2022 році

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області доводить до відома суб’єктів насінництва, що при відведенні насінницьких ділянок необхідно враховувати перехресний тип запилення деяких культур. 

16:03:39 04.02.2022

Як провести реконструкцію шкільного харчоблоку

Щоб їжа була смачною та корисною, умови її приготування та споживання були безпечними та відповідали гігієнічним вимогам, для полегшення проведення процесу реконструкції шкільних харчоблоків  Міністерство розвитку громад та територій розробило інформаційний посібник з облаштування харчових блоків у закладах загальної середньої освіти.

16:02:29 04.02.2022

На Івано-Франківщині відбувся семінар щодо попередження появи сексистської реклами

Протягом 31 січня – 02 лютого 2022 року на Прикарпатті відбувся семінар «Щорічна стратегічна сесія: консолідація зусиль ІГКР, ДПСС, ГО суддів щодо попередження появи сексистської реклами». Захід проведено за підтримки Представництва Фонду ім.Фрідріха Еберта в Україні, співорганізаторів ВГО «Українська Асоціація Маркетингу», Індустріального Гендерного Комітету з Реклами, за участі представників Держпродспоживслужби, до компетенції яких віднесено контроль за дотриманням законодавства у сфері реклами.

16:01:19 04.02.2022

На Київщині зареєстровані випадки африканської чуми свиней

Відповідно до інформації «Про виділення ДНК вірусу африканської чуми свиней» Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, на території мисливських угідь Обухівського районного мисливського господарства – обхід № 1, урочище «Лан» між с. Перше Травня та с. Шевченкове та між с. Березове та с. Копачів Обухівського району Київської області, при молекулярно-генетичних дослідженнях виділено ДНК вірус африканської чуми свиней в диких кабанів.           

16:50:38 03.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь