A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

В Донецькій області локалізують спалах африканської чуми свиней

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, на території Дружківської міської громади Краматорського району Донецької області зареєстровано випадок захворювання на африканську чуму свиней в особистому селянському господарстві.

17:31:39 24.01.2024

Застерігаємо суб’єктів господарювання від шахрайських дій!

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нещодавно отримало інформацію від деяких суб’єктів господарювання Івано-Франківщини про спроби отримати неправомірну вигоду (грошові кошти) невідомими  особами, котрі називають себе представниками управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління.

15:30:17 23.01.2024

Підсумки виконання Програми моніторингу організації харчування дітей в закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку за 2023 рік

З метою забезпечення контролю за організацією харчування дітей у закладах освіти та закладах оздоровлення та відпочинку Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області в 2023 році розроблена «Програма моніторингу організації харчування дітей у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, дотримання протиепідемічних вимог».

15:05:01 23.01.2024

Увага! У Волинській області зареєстровано грип птиці в особистому селянському господарстві

Відповідно до оперативної інформації Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, на території одного з населених пунктів Рожищенської територіальної громади Луцького району Волинської області зареєстрований спалах пташиного грипу в особистому селянському господарстві.

15:36:28 19.01.2024

Про державний нагляд за об’єктами водопостачання Прикарпаття у 2023 році

Чиста питна вода є основною складовою здорового способу життя. Вживання недоброякісної питної води негативно впливає на здоров'я людини. Це може відбуватися як при вживанні води для пиття і приготування їжі, так і при купанні та плаванні.

14:07:33 18.01.2024

До уваги власників домашніх тварин (собаки, коти і тхори): впроваджується експериментальний проект з ідентифікації домашніх тварин

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області доводить до відома, що набрала чинність постанова Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2023 № 1171 «Про реалізацію експериментального проекту з проведення ідентифікації та/або реєстрації домашніх тварин», якою затверджено Порядок  реалізації даного проекту (далі – Порядок).

15:49:39 17.01.2024

Увага! В Сумській та Кіровоградській областях зареєстровано грип птиці в особистих селянських господарствах

Відповідно до оперативної інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, в одному з особистому селянському господарстві на території Миколаївської територіальної громади Сумського району Сумської області зареєстрований спалах пташиного грипу. Захворювання свійської птиці (5 голів курей) встановлено Державним науково-дослідним інститутом з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи. Звіт про результати досліджень патологічного/біологічного матеріалів від 12.01.2024 № 000310 м.п.м./24.

15:48:37 17.01.2024

Реєстрація сільськогосподарських тварин – обов’язкова для господарств всіх форм власності

Відповідно до Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин», проводиться ідентифікація усіх сільськогосподарських тварини, які утримуються у господарствах власників. Дія цього Закону поширюється на юридичних і фізичних осіб, які займаються розведенням та утриманням тварин, проводять їх продаж, забій, утилізацію, надають послуги штучного осіменіння та організовують виставки тварин. Закон приводить законодавство України у відповідність до законодавства Європейського Союзу та створює систему постійного контролю за станом здоров’я всіх тварин – великої рогатої худоби, свиней, коней, овець, кіз і ветеринарно-санітарним станом усіх господарств країни.

14:50:44 15.01.2024

Євроінтеграція: що потрібно знати операторам ринку, які здійснюють експорт харчових продуктів

Головне управління Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області інформує операторів ринку, які здійснюють експорт/транзит харчових продуктів на/через територію Європейського Союзу, що з 15.01.2024 планується перехід на використання в Україні онлайн платформи Європейської комісії з сертифікації та підтримки експорту/імпорту/транзиту тварин, продукції тваринного та рослинного походження, харчових продуктів, кормів (TRACES NT) для сертифікації вантажів, впровадження якої значно спростить формальні процедури здійснення експорту та транзиту харчових продуктів.

13:17:33 10.01.2024

Увага! В Сумській області зареєстровано грип птиці в особистих селянських господарствах

Відповідно до оперативної інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, на території одного з населених пунктах Сумського району Сумської області зареєстрований спалах пташиного грипу в особистих селянських господарствах.

09:54:38 09.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь