A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Про нарахування плати за опалення місць загального користування

На адресу Головного управління надходять численні звернення громадян з питань нарахування плати за опалення місць загального користування споживачам з індивідуальним опаленням в багатоквартирних будинках, які  приєднані до централізованого опалення.  

10:18:05 24.10.2023

Знай свої права: при замовлені та отриманні послуг мобільного зв’язку споживач має право знати, за що саме він платить

На сьогодні майже кожен громадянин України є користувачем послуг мобільного зв’язку та інтернету. Без цих послуг важко уявити життя сучасної людини, проте для досить часто виникають ситуації, коли «нарахування/списання» коштів стає несподіванкою для абонентів.

14:22:12 23.10.2023

Щодо випадків африканської чуми свиней в Київській області

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, в особистих селянських господарствах Циблівської сільської територіальної громади, Української міської територіальної громади Бориспільського району Київської області та на території Баришівської селищної територіальної громади Броварського району Київської області зареєстровано випадки захворювання на африканську чуму свиней.

08:45:51 20.10.2023

В Держпродспоживслужбі Прикарпаття обговорили чинні норми санітарного законодавства в умовах воєнного стану

19 жовтня 2023 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар на тему «Актуальні питання роботи спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в області з питань дотримання вимог санітарного законодавства в умовах воєнного стану».

08:43:09 20.10.2023

До уваги виробників та імпортерів тютюнових виробів: відбулись зміни до антитютюнового законодавства

З 13 жовтня 2023 року втратила чинність постанова Кабінету Міністрів України від 19.01.2011 р. № 306 «Про затвердження переліку кольорових малюнків і піктограм, що входять до додаткових медичних попереджень на упаковці тютюнових виробів», оскільки з 11.01.2024 року набуває чинності наказ МОЗ від 18.04.2023 року № 747 «Про затвердження Груп наборів комбінованого медичного попередження, що складаються з 14 варіантів тексту та ілюстрацій, технічних вимоги до його макету, дизайну та форми, а також порядку їх нанесення виробниками тютюнових виробів для куріння.

13:38:34 19.10.2023

Щодо випадків африканської чуми свиней в Київській та Кіровоградській областях

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, в особистому селянському господарстві Циблівської селищної територіальної громади Бориспільського району Київської області зареєстровано випадок захворювання на африканську чуму свиней.

15:24:25 17.10.2023

Шкільні буфети: які харчові продукти заборонені і які дозволені для продажу

Контроль за організацією харчування в закладах освіти області залишається одним із пріоритетних напрямків роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

15:22:11 17.10.2023

Проведено навчання з офіційними лікарями, які здійснюють державний контроль за дотриманням ветеринарно-санітарних вимог на бійнях та потужностях із розбирання м’яса

10 жовтня 2023 року спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за участю працівників Івано-Франківської регіональної лабораторії Держпродспоживслужби та Івано-Франківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини провели навчання для офіційних лікарів ветеринарної медицини, з метою підвищення їх знань та забезпечення належного рівня контролю на підконтрольних об’єктах із забою тварин, розробки та обвалювання м’яса. 

08:55:42 16.10.2023

З початку навчального року спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття провели ряд зустрічей зі школярами та студентами з питань захисту та карантину рослин

З метою популяризації знань у сферах захисту і  карантину рослин серед учнів та студентів освітніх закладів Івано-Франківської області протягом вересня – жовтня 2023 року спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області організували низку зустрічей.

08:54:53 16.10.2023

Здобутки та результати впровадження Регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування»

Турбота про здоров’я дітей є одним з основних показників ставлення держави до проблем підростаючого покоління. Разом з тим на сьогоднішній день стан здоров’я дітей в Україні викликає велику стурбованість. Вплив різних негативних факторів соціально-економічного, екологічного та психоемоційного характеру не сприяє його покращенню.

17:09:57 12.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь