Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Обласний центр зайнятості інформує

Відбулося спільне засідання координаційного комітету сприяння зайнятості населення та виконавчого комітету обласної тристоронньої соціально-економічної ради

9 грудня 2021 року за участю заступника голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко на базі ДП ВО «Карпати» відбулося спільне засідання координаційного комітету сприяння зайнятості населення та виконавчого комітету обласної тристоронньої соціально-економічної ради.

17:05:28 09.12.2021

Обговорено результати проведення профорієнтаційних заходів для осіб з інвалідністю в рамках проєкту «Повір у себе»

29 листопада 2021 року під головуванням директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василя Цимбалюка відбулася онлайн-зустріч з директорами та працівниками міських, районних, міськрайонних філій обласного центру зайнятості, Івано-Франківського міського центру зайнятості за участю соціальних партнерів служби зайнятості – представників Івано-Франківського відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області, ГО «Слід», Івано-Франківського ЦПТО ДСЗ, БО «Благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ», Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА.

10:24:26 01.12.2021

Працевлаштування людей з інвалідністю: проблеми та можливості

«Особливу увагу фахівці служби зайнятості звертають на права та гарантії у сфері працевлаштування для осіб з інвалідністю. Протягом 10-ти місяців 2021 року за сприяння служби зайнятості працевлаштовано 428 осіб з інвалідністю», - інформує директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

14:19:03 26.11.2021

Співпраця служби зайнятості з роботодавцями агросектору регіону

Одним з основних завдань служби зайнятості Івано-Франківської області є тісна співпраця з роботодавцями з метою прискорення працевлаштування шукачів роботи, а також якісного укомплектування вільних робочих місць.

11:03:04 15.11.2021

В пошуках роботи - до служби зайнятості

У січні-жовтні 2021 року з Івано-Франківською обласною службою зайнятості співпрацювало 5,8 тис. роботодавців, які подали до бази даних служби зайнятості 19,0 тис. вакансій.

16:38:52 10.11.2021

Співпраця обласної служби зайнятості з роботодавцями агросектору

Протягом 10-ти місяців 2021 року статус безробітного отримали 18,2 тис. мешканців сільської місцевості. За цей період за сприяння служби зайнятості працевлаштовано 8,4 тис. мешканців сільської місцевості, зокрема 6,8 тис. зареєстрованих безробітних.

13:32:10 08.11.2021

Гендерні аспекти ринку праці

Питання гендерної рівності в службі зайнятості передбачає вирішення, в першу чергу, проблеми професійної рівності чоловіків та жінок.

16:50:50 25.10.2021

Розвиток служби зайнятості через обмін досвідом

23 вересня 2021 року - другий день перебування представників Запорізького обласного центру зайнятості на Івано-Франківщині, у рамках Програми розвитку ООН «Підтримка Євросоюзом сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування», розпочався в обласній державній адміністрації. «Досвід співпраці служби зайнятості та стейкхолдерів Прикарпаття» – таку тему обговорювали під час засідання круглого столу за участю працівників служби зайнятості області, представників органів місцевого самоврядування, соціальних партнерів та роботодавців.

10:59:32 24.09.2021

Легальна зайнятість – гарантія для працівника та роботодавця

Служба зайнятості нагадує, що легальна трудова діяльність - це соціальна захищеність працюючого населення. В разі порушення прав працівника трудовий договір є гарантією довести свої права у судовому порядку, а для роботодавця - право вимагати у працівника виконання роботи належним чином або дотримуватися правил внутрішнього трудового розпорядку та режиму роботи.

16:12:00 08.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь