A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Обласний центр зайнятості інформує

Зміни до вимог подачі інформації про вакансію

Шановні роботодавці, доводимо до відома, що 8 січня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» щодо протидії дискримінації за ознакою статі» від 10.09.2021 № 1750-ІХ (далі — Закон № 1750), яким визначено, що таке «дискримінаційна реклама», «дискримінаційна реклама за ознакою статі» та яким посилюється відповідальність за порушення законодавства про рекламу.

16:08:53 25.01.2022

Підсумки діяльності Івано-Франківської обласної служби зайнятості за 2021 рік

«У 2021 році з філіями обласного центру зайнятості і Івано-Франківським міським центром зайнятості співпрацювало 6,4 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 21,9 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 16,1 тис. вакансій», - зазначає директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

13:48:30 10.01.2022

Організація професійного навчання зареєстрованих безробітних

Передумовою якісного вирішення питання працевлаштування безробітних є тісна співпраця державної служби зайнятості та роботодавців. Дуже важливо правильно обрати і здобути професію, та не менш важливо знайти роботу за цією професією. Тому, щоб не поповнювати лави безробітних або щоб довго в них не затримуватись, треба здобувати професії, які потребує сучасний ринок праці. Саме тому одним з пріоритетних напрямків активної політики зайнятості, яку сьогодні проводить служба зайнятості області, є професійна підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації безробітних відповідно до вимог ринку праці.

11:21:39 16.12.2021

Відбулося спільне засідання координаційного комітету сприяння зайнятості населення та виконавчого комітету обласної тристоронньої соціально-економічної ради

9 грудня 2021 року за участю заступника голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко на базі ДП ВО «Карпати» відбулося спільне засідання координаційного комітету сприяння зайнятості населення та виконавчого комітету обласної тристоронньої соціально-економічної ради.

17:05:28 09.12.2021

Обговорено результати проведення профорієнтаційних заходів для осіб з інвалідністю в рамках проєкту «Повір у себе»

29 листопада 2021 року під головуванням директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василя Цимбалюка відбулася онлайн-зустріч з директорами та працівниками міських, районних, міськрайонних філій обласного центру зайнятості, Івано-Франківського міського центру зайнятості за участю соціальних партнерів служби зайнятості – представників Івано-Франківського відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області, ГО «Слід», Івано-Франківського ЦПТО ДСЗ, БО «Благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ», Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА.

10:24:26 01.12.2021

Працевлаштування людей з інвалідністю: проблеми та можливості

«Особливу увагу фахівці служби зайнятості звертають на права та гарантії у сфері працевлаштування для осіб з інвалідністю. Протягом 10-ти місяців 2021 року за сприяння служби зайнятості працевлаштовано 428 осіб з інвалідністю», - інформує директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

14:19:03 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь