Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Обласний центр зайнятості інформує

Розвиток служби зайнятості через обмін досвідом

23 вересня 2021 року - другий день перебування представників Запорізького обласного центру зайнятості на Івано-Франківщині, у рамках Програми розвитку ООН «Підтримка Євросоюзом сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування», розпочався в обласній державній адміністрації. «Досвід співпраці служби зайнятості та стейкхолдерів Прикарпаття» – таку тему обговорювали під час засідання круглого столу за участю працівників служби зайнятості області, представників органів місцевого самоврядування, соціальних партнерів та роботодавців.

10:59:32 24.09.2021

Легальна зайнятість – гарантія для працівника та роботодавця

Служба зайнятості нагадує, що легальна трудова діяльність - це соціальна захищеність працюючого населення. В разі порушення прав працівника трудовий договір є гарантією довести свої права у судовому порядку, а для роботодавця - право вимагати у працівника виконання роботи належним чином або дотримуватися правил внутрішнього трудового розпорядку та режиму роботи.

16:12:00 08.09.2021

Служба зайнятості Івано-Франківщини інформує

Статус безробітного протягом 7 місяців 2021 року мали 27,6 тис. осіб. На 1 серпня 2021 року кількість зареєстрованих безробітних становила 9,5 тис. осіб – це на 43 відс. менше ніж на початок серпня 2020 року.

10:15:07 06.08.2021

9 липня 2021 року Івано-Франківська обласна служба зайнятості проводить форум «Живи та працюй в Україні».

Захід відбудетьсяна базі Микуличинської сільської ради за адресою: вул.Грушевського, 70, с.Микуличин, м.Яремче, Івано-Франківська область, та обласного закладу оздоровлення та відпочинку «Карпатські мрії» за адресою: вул.Грушевського, 92, с.Микуличин, м.Яремче, Івано-Франківська область.

11:33:28 05.07.2021

Яка категорія осіб шукає роботу в службі зайнятості Прикарпаття?

«На початку червня 2021 року послуги обласної служби зайнятості отримували 11,3 тис. осіб, які мали статус безробітного, що на 28,8% менше, ніж на відповідну дату минулого року», - зазначає директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

13:30:45 25.06.2021

В службі зайнятості відбувся інформаційний вебінар «Безбар’єрне середовище для людей з інвалідністю»

15 червня 2021 в рамках профорієнтаційного проєкту Івано-Франківської обласної служби зайнятості для осіб з інвалідністю «Повір у себе» за участю заступника директора-начальника відділу організації профорієнтації Людмили Сірко, представника урядового уповноваженого з питань людей з інвалідністю, заступника ГО «СЛІД» Миколи Макара в онлайн-форматі відбувся інформаційний вебінар на тему «Безбар’єрне середовище для людей з інвалідністю».

13:16:13 17.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь