Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Івано-Франківський РВ ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України"

Заходи в рамках Європейського тижня громадського здоров’я

З нагоди Європейського тижня громадського здоров’я фахівці Івано-Франківського районного відділу ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ» проводять тематичну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення Івано-Франківської ТГ та Тлумацької ТГ. Розповсюдили санітарно-освітню літературу, провели бесіди, круглі столи  в КП «Тлумачкомунсервіс»,  КНП «Тлумацька центральна міська лікарня». Висвітлено теми: «Ментальне здоров’я - подбай про себе», «Правда про куріння, яку треба знати», «Безпечної дози алкоголю не існує».

11:32:40 17.05.2024

12 травня – Міжнародний день медичної сестри

Професія медичної сестри – складна і багатогранна. Вона поєднує в собі надзвичайну відповідальність і високий професіоналізм, лишаючись при цьому ледве помітною, але вкрай значущою. Саме тому лікарі високо цінують їхню невтомну працю, а пацієнти – увагу та турботу.

14:50:26 10.05.2024

Обов’язкові щеплення в Україні

В Україні обов’язковими є щеплення проти 10 небезпечних хвороб: туберкульозу, гепатиту В, кашлюку, дифтерії, правця, поліомієліту, гемофільної інфекції, кору, краснухи, епідемічного паротиту («свинки»). Усі вони внесені до Національного календаря профілактичних щеплень, і держава надає їх безоплатно.

16:45:15 30.04.2024

26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам'яті жертв радіаційних аварій та катастроф

26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам'яті жертв радіаційних аварій та катастроф, що був запроваджений у вересні 2003 року на саміті СНД.

18:27:45 26.04.2024

26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам'яті жертв радіаційних аварій та катастроф

26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам'яті жертв радіаційних аварій та катастроф, що був запроваджений у вересні 2003 року на саміті СНД.

18:27:43 26.04.2024

Кір

Кір – небезпечне дуже заразне вірусне захворювання, що швидко поширюється. 9 із 10 людей, з якими контактувала інфікована особа, теж захворіють, якщо вони не були щеплені. Вірус кору передається повітряно-крапельним шляхом під час тісного контакту з хворою людиною. Захворювання має тяжкий перебіг і часто потребує госпіталізації. Може призвести до пневмонії, отиту, запалення мозку, інших серйозних ускладнень, а також до інвалідності та смерті. Специфічного лікування від кору немає. Єдиний надійний захист від цієї небезпечної хвороби — вакцинація.

17:15:17 23.04.2024

Алергія

Алергія – це реакція організму на загалом безпечні речовини, які дана імунна система з якихось причин «вважає» шкідливими. Часто алергія проявляється у дітей та може зникнути з дорослішанням, однак багато видів алергії зберігаються протягом усього життя людини.

13:21:45 22.04.2024

Вакцина проти гепатиту В

Гепатит — це захворювання печінки запального характеру, як правило, вірусного походження.

08:35:55 22.04.2024

18 КВІТНЯ - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ

День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно указу Президента України «Про День довкілля».  Цього дня була заснована UNEP (United Nations Environment Network) - Екологічна програма ООН, яка зараз є основним організатором та ідеологом Дня довкілля.

13:47:28 18.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь