A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

«Дитинство моє веселкове»

«Дитинство моє веселкове»

Дитинство – найкращий безтурботний час в житті людини. Хоча, це ми розуміємо тоді, коли вже самі стаємо дорослими. Перший день літніх канікул розпочинається радісним святом – Днем захисту дітей, який традиційно відзначають 1 червня. Але не лише розважальний підтекст несе за собою це свято. Воно покликане привернути увагу суспільства до проблем дітей. Щоб кожна дитина завжди, не лише у цей день, відчувала батьківську любов, тепло і підтримку суспільства та захист від всіх негараздів. А ми, дорослі, маємо робити все можливе, аби їхнє дитинство було щасливим.

10:42 02.06.2021

Діти з Тлумацької громади побували на військовому аеродромі

Діти з Тлумацької громади побували на військовому аеродромі

У рамках відзначення Дня захисту дітей в Україні в Тлумацькій громаді, за підтримки міського голови Ігоря Петрука, відбулися заходи для дітей захисників України, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт, організовані Тлумацьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки спільно зі службою у справах дітей та відділом освіти, культури, молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради.

10:10 02.06.2021

У Тлумачі відзначили День захисту дітей

У Тлумачі відзначили День захисту дітей

З нагоди свята – Міжнародного дня захисту дітей, 1 червня, у Тлумацькій міській територіальній громаді відбувся ряд тематичних заходів для дітей, організованих відділом освіти, культури, молодіжної політики та спорту, КЗ «Центр культури та дозвілля», службою у справах дітей, Тлумацьким БДЮТ та іншими.

17:11 01.06.2021

Ігрова карусель «Дитинство – країна книжкових забав та розваг»

Ігрова карусель «Дитинство – країна книжкових забав та розваг»

У перший день літа, 1 червня, в усьому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це одне з найстаріших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року.

17:01 01.06.2021

Відбулася щотижнева робоча нарада

Відбулася щотижнева робоча нарада

У понеділок, 31 травня, у Великому залі адмінбудинку міської ради відбулася нарада з керівниками окремих структурних підрозділів Тлумацької міської ради та комунальних установ під головуванням першого заступника міського голови Василя Гнатюка та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Володимира Салітри.

15:16 31.05.2021

28 травня - Всеукраїнський день краєзнавства

28 травня - Всеукраїнський день краєзнавства

Всеукраїнський день краєзнавства було запроваджено відповідно до рішення VI з’їзду Національної спілки краєзнавців України, який відбувся 23 січня 2017 року. Датою святкування було визначено 28 травня.

15:59 28.05.2021

Відбулася восьма сесія міської ради

Відбулася восьма сесія міської ради

Сьогодні, 27 травня, відбулася восьма сесія Тлумацької міської ради під головуванням міського голови Ігоря Петрука. У роботі сесії взяв участь депутат обласної ради Богдан Пліс. На сесії були присутні керівництво та начальники відділів міської ради, керівники підприємств, установ та організацій, старости.

15:44 27.05.2021

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

У четвер, 27 травня,  у приміщенні великої зали засідань адміністративного будинку міської ради під головуванням міського голови Ігоря Петрука та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету міської ради Володимира Салітри відбулося засідання виконавчого комітету Тлумацької міської ради. У його роботі взяли участь секретар міської ради Михайло Кудерський  та перший заступник міського голови Василь Гнатюк.

15:38 27.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь