Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

У п’ятницю, 5 березня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту та благоустрою (голова комісії – Петро Олексишин), яка розглянула питання, що виносяться на порядок денний чергової п’ятої сесії Тлумацької міської ради. У засіданні комісії взяв участь перший заступник міського голови Василь Гнатюк.

11:54 05.03.2021

Відбулися засідання постійних комісій міської ради

Відбулися засідання постійних комісій міської ради

У четвер, 4 березня, відбулись засідання постійних комісій міської ради, які розглянули питання, що виносяться на порядок денний чергової п’ятої сесії Тлумацької міської ради. У роботі комісій взяли участь міський голова Ігор Петрук та перший заступник міського голови Василь Гнатюк.

16:21 04.03.2021

Чергова перемога ліцеїстів

Чергова перемога ліцеїстів

Вихованці Тлумацького ліцею № 2 (правонаступника Тлумацької гімназії), а нині студентки вузів, одержали дипломи Національної Академії наук, Міністерства освіти і науки України та Малої академії наук України.

13:11 04.03.2021

З березня - Всесвітній день дикої природи

З березня - Всесвітній день дикої природи

20 грудня 2013 року Генеральна Асамблея ООН (ГА ООН) на своїй 68-ій сесії проголосила 3 березня - днем підписання Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори, що перебувають під загрозою зникнення (CITES), у 1973 році – Всесвітнім днем дикої природи з метою підвищення обізнаності про диких тварин та рослин у світі. При цьому Секретаріат CITES було визначено координатором з дотримання цього особливого дня для дикої природи в календарі ООН.

11:26 03.03.2021

Жінки культури – рух до змін

Жінки культури – рух до змін

В Тлумацькій громаді у 12, 19 та 26 лютого 2021 р. реалізувався проект «Жінки культури – рух до змін», спрямований на популяризацію знань, зокрема з гендерної тематики, лідерства, політичної участі  жінок в житті громади, створення жіночої платформи в громаді та здобуття навичок і вмінь подання грантових проектів.

10:57 03.03.2021

Відбулася щотижнева робоча нарада

Відбулася щотижнева робоча нарада

У понеділок, 1 березня, у Великому залі адмінбудинку міської ради відбулася нарада з керівниками окремих структурних підрозділів Тлумацької міської ради та комунальних установ під головуванням міського голови Ігоря Петрука, його першого заступника Василя Гнатюка та секретаря міської ради Михайла Кудерського.

12:40 01.03.2021

Проведено робочу зустріч з питання відновлення роботи інфекційного відділення КНП «Тлумацька центральна міська лікарня»

Проведено робочу зустріч з питання відновлення роботи інфекційного відділення КНП «Тлумацька центральна міська лікарня»

У суботу, 27 лютого, за участю міського голови Ігоря Петрука відбулася робоча зустріч з головним державним санітарним лікарем Івано-Франківської області Русланом Савчуком та депутатом Верховної Ради України VІІІ демократичного скликання Володимиром Шкварилюком. У ній також взяли участь перший заступник міського голови Василь Гнатюк, окремі депутати Тлумацької міської ради та в.о. директора. КНП «Тлумацька центральна міська лікарня» Іван Бойчук.

12:32 01.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь