A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні Тлумачани !

Шановні Тлумачани !

З настанням стійкого потепління, відсутністю снігового покриву просимо розпочати роботи по прибиранню від сміття, благоустрою територій приватних садиб, об’єктів бізнесу, установ, організацій та прилеглих до них територій.

09:16 06.03.2017

Відбулось засідання постійної комісії міської ради  з питань земельних відносин, екології та сільського господарства

Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, екології та сільського господарства

У п’ятницю, 4 березня, в приміщенні Тлумацької міської ради відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, екології та сільського господарства  (голова комісії В.В. Клід). В роботі комісії взяли участь міський голова Р.Круховський, секретар міської ради І.Денькович. Депутати ознайомилися та розглянули  проекти рішень, опрацювала всі питання, внесла уточнення, пропозиції, до проектів рішень, які плануються до розгляду на черговій сесії, оформили висновки. На комісії було розглянуто понад 15 питань, серед яких, зокрема, були: -  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж

15:28 03.03.2017

Відбулись спільні засідання постійних комісій міської ради

Відбулись спільні засідання постійних комісій міської ради

У п’ятницю, 3 березня, в приміщенні Тлумацької міської ради відбулись засідання постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, приватизації, управління майном та комунальними підприємствами (голова комісії В.Р. Пелех) та з питань регламенту, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури,    духовності, молодіжної політики, спорту, туризму та захисту прав громадян ( голова комісії  О.В. Мельник). На засіданні також були присутні міський голова Роман Круховський, юрисконсульт міської ради Григорій Голуб.  На порядку денному засідання комісії було розглянуто питання про затвердження Положень про відзнаки, про зміну засновника, назви та затвердження  Статутів загальноосвітніх шкіл, дошкільних навчальних закладів Тлумацької міської  ради об’єднаної територіальної громади Тлумацького району Івано-Франківської області в новій редакції, про затвердження передавальних актів основних засобів, товаро-матеріальних цінностей сільських рад у комунальну власність Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади. Про передачу на баланс ОСББ «Цвіт сакури» житлового будинку в м.Тлумач, вул. Грушевського,60  та про внесення змін до рішення Тлумацької міської ради від 28.10.2016р. № 332-12/16 (зміни в ліквідаційній комісії Тлумацького ЖРЕП).

13:38 03.03.2017

Відбулось засідання робочої групи

Відбулось засідання робочої групи

У четвер, 2 березня, в приміщенні Тлумацької міської ради, з метою попереднього розгляду питань, які виносяться на пленарне засідання чергової сесії міської ради, відбулось засідання робочої групи з питань розподілу та визначення порядку забезпечення земельними ділянками учасників бойових дій, в тому числі учасників АТО, а також членів сімей військовослужбовців, загиблих та поранених  у зоні проведення антитерористичної операції яке провів перший заступник міського голови Андрій Радовець. На засіданні були присутні міський голова Роман Круховський, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ігор Одуд а також члени робочої групи. На порядку денному засідання робочої групи  розглянуто заяви учасників АТО, що поступили до міської ради.

10:11 03.03.2017

В райдержадміністрації визначили заходи на вшанування Тараса Шевченка

В райдержадміністрації визначили заходи на вшанування Тараса Шевченка

У п’ятницю, 24 лютого, перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Бринський провів нараду з питань підготовки та проведення  районних заходів з нагоди 203-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка. У нараді взяли участь начальник відділу з питань  організаційної та інформаційно-аналітичної роботи апарату РДА Мар’яна Поліщук, начальник відділу культури РДА Галина Петрунько,  голова районного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г.Шевченка Галина Дзьоба, заступник з гуманітарних питань Тлумацького міського голови об’єднаної територіальної громади Ігор Мандар.

11:12 27.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь