A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

У чому шкідливість куріння кальяну

Останнім часом куріння кальяну набуло особливого поширення. Цей спосіб відпочинку активно пропонується у багатьох кафе та ресторанах. Ароматний кальян активно рекламують як безпечний спосіб розслабитись та приємно провести час. Але уявлення про те, що він не приносить шкоди здоров’ю – хибне.

16:23:06 01.12.2021

Обов’язкова вакцинація від COVID-19: Міністерство охорони здоров'я розширило список професій

З 9 грудня 2021 року набирає чинності наказ Міністерства охорони здоров'я України від 01.11.2021 р. №2393, який розширив перелік організацій, співробітники яких мають обов’язково щепитися проти COVID-19.  

10:12:12 01.12.2021

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.

13:53:02 29.11.2021

Калорійність обіду, який готували дітям у Довгопільському ліцеї, не відповідала вимогам

Спеціалісти Верховинського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 17 листопада 2021 року здійснили позаплановий захід державного нагляду (контролю) у сфері безпечності харчових продуктів на харчоблоці Довгопільського ліцею Білоберізької сільської громади.  Позаплановий захід здійснювався з відбором проб харчових продуктів для лабораторних досліджень.

13:51:06 29.11.2021

Як попередити виникнення водно-нітратної метгемоглобінемії у дітей

Життя та здоров'я людини тісно пов'язані з навколишнім середовищем, де одним із найважливіших компонентів є вода. В останні роки спостерігається зростання антропогенного забруднення ґрунтових вод нітратами, які потім без очищення споживає населення. Вживання води з наднормативним вмістом нітратів небезпечне для здоров'я людини. З ним безпосередньо пов'язане захворювання – водно-нітратна метгемоглобінемія у дітей до 3-х років, летальні випадки від якої реєструються все частіше.

14:23:38 26.11.2021

На Калущині спеціалісти Держпродспоживслужби провели семінар для медичних працівників дошкільних закладів

25 листопада 2021 року на базі закладу дошкільної освіти «Ягідка» в місті Калуші спеціалісти Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели семінар-навчання для медичних працівників закладів дошкільної освіти Калуської територіальної громади з питань розробки та впровадження  нового примірного чотиритижневого меню, що передбачено  постановою КМУ від 24.03.21 №305  «Порядок та норми організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та наказом МОЗ від 05.11.21 №2441 «Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню, рекомендованого для організації триразового харчування дітей в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній період».

14:22:34 26.11.2021

Як захистити свої права під час вибору взуття

До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області регулярно надходять звернення щодо якості придбаного взуття та можливості його повернення суб’єктам господарювання.

11:08:38 25.11.2021

Новий законопроект про захист прав споживачів передбачає взяття під контроль діяльності інтернет-магазинів

Комітет з питань економічного розвитку на  засіданні 17.11.2021 року рекомендував Верховній Раді прийняти в першому читанні проект Закону «Про захист прав споживачів» (№ 6134). Даний законопроект зареєстрований в парламенті Кабінетом Міністрів України, а розроблявся він Міністерством економіки України.

11:06:10 25.11.2021

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини забезпечує контроль за дотриманням законодавства у сфері торгівлі пестицидами і агрохімікатами

Спеціалісти управлінням фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  на виконання доручень Прем’єр-міністра України та Голови Держпродспоживслужби протягом липня-жовтня 2021 року провели 77 позапланових заходів державного нагляду (контролю) з питань дотримання вимог законодавства у сфері торгівлі пестицидами і агрохімікатами  на території Прикарпаття.

11:03:41 25.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь