Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.

14:42:10 16.11.2021

Що потрібно знати про африканську чуму свиней під час полювання

Майже кожен мисливець після полювання хизується, розповідаючи про здобуті чи бажані трофеї. Причина у тому, що з 2012 року по країні поширюється таке інфекційне захворювання, як африканська чума свиней, що безжально вбиває як свійських, так і диких тварин. За 100 років досліджень АЧС, не винайдено вакцини та протоколу лікування хвороби, тому ми маємо реалізовувати заходи з тотального знищення поголів’я свиней на свиногосподарствах та проводити заходи з контролю поголів’я диких свиней.

13:48:59 12.11.2021

До уваги споживачів: до реалізації потрапила небезпечна дитяча іграшка!

Держпродспоживслужбою отримано інформацію щодо реалізації на  території України небезпечної дитячої іграшки: Набору «Niceglow Лицар світиться в темряві» (артикул 68417-1, матеріал: пластик, виробник: Китай, імпортер: ТОВ «OCEANSITE», 10024, м. Житомир, вул. Вітрука, 9А).

11:57:35 12.11.2021

МОЗ оновило перелік ліків, вартість яких відшкодовують із бюджету

Програму реімбурсації лікарських засобів «Доступні ліки» почали впроваджувати ще в 2017 році, щоб запобігти неправильному та нераціональному застосуванню ліків, а також підвищити доступність якісних, ефективних та безпечних лікарських засобів.

16:35:30 10.11.2021

Держпродспоживслужба Прикарпаття розробила методичні рекомендації щодо роботи органів державної влади та місцевого самоврядування в умовах карантинних обмежень

З метою ознайомлення посадових осіб органів державної влади, місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання та громадян з діючими вимогами щодо дотримання протиепідемічних правил та карантинних обмежень, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано–Франківській області розробило  методичні рекомендації щодо роботи органів державної влади та місцевого самоврядування в умовах карантинних обмежень по запобіганню розповсюдження коронавірусної хвороби (COVID-19) в Івано-Франківської області.

16:59:24 09.11.2021

Туристичні поїздки в умовах карантину: застереження спеціалістів Держпродспоживслужби

У зв’язку зі стрімким поширенням захворювання COVID-19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2,  були введені карантинні заходи та обмеження, які стосуються як перетину державного кордону, так і переміщення всередині країни. В першу чергу такі обмеження вплинули на індустрію туризму.

16:04:44 08.11.2021

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.

11:57:25 08.11.2021

З 8 листопада невакцинованих освітян та держслужбовців відсторонятимуть від роботи

З 8 листопада 2021 року керівників підприємств зобов’язали відсторонювати від роботи невакцинованих працівників, які підлягають обов’язковій вакцинації, але які відмовляються або ухиляються від проведення таких обов’язкових профілактичних щеплень проти СOVID-19.

08:42:18 08.11.2021

Держпродспоживслужба контролює стан організації харчування в прикарпатських школах

Головне управління Держпродспоживслужби  в Івано-Франківській області в межах наданих повноважень забезпечує постійний контроль за дотриманням чинного законодавства під час організації харчування дітей в закладах освіти  Прикарпаття.

08:40:38 08.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь