A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумацька районна філія Івано-Франківського ОЦЗ повідомляє

Вже 13 тисяч безробітних у цьому році знайшли роботу за сприяння обласної служби зайнятості

У січні-вересні 2021 року з філіями обласного центру зайнятості та Івано-Франківським міським центром зайнятості співпрацювало 5,3 тис. роботодавців, а у базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 17,1 тис. вакансій.

13:47:56 11.10.2021

Співпраця з Тлумацькою міською радою

23.09.2021 року завершили професійне навчання за професією “Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими” в Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості зареєстровані безробітні в Тлумацькій районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

11:24:45 24.09.2021

Проведено тренінг для безробітних осіб з інвалідністю "Самопізнання передумова успішного працевлаштування"

З метою допомоги особам з інвалідністю  в пошуку роботи, допомоги в самопізнанні, подоланні невпевненості, оцінюванні власних можливостей, самореалізації в професійній сфері, підвищення самооцінки та формування відчуття впевненості в собі 21 вересня 2021 року фахівцем Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Мар’яною Олійник для безробітних осіб з інвалідністю в  рамках проведення профорієнтаційного проекту для осіб з інвалідністю "Повір у себе" проведено  тренінг для безробітних осіб з інвалідністю "Самопізнання передумова успішного працевлаштування". В даному заході взяли участь заступник директора Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості – Вікторія Пилипів, начальник  Тлумацького відділу обслуговування громадян (сервісного центру ) управління обслуговування громадян головного управління  Пенсійного фонду України в Івано-Франківській  області - Ірина  Кочкодан, головний  спеціаліст Тлумацького бюро правової допомоги Івано –Франківського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - Наталія Чігур, начальник відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Тлумацької міської ради – Тетяна Телепчук та 10 безробітних осіб з інвалідністю.

08:21:14 22.09.2021

Проведено семінар 

26 серпня 2021  року  фахівцем з профорієнтації Тлумацької  районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Мар’яною Олійник проведено семінар  Презентація роботодавця з метою прискорення працевлаштування шукачів роботи шляхом інформування про ПОУ, які здійснюють підбір персоналу, перелік вільних вакантних посад, ознайомлення з послугами щодо підбору персоналу та технологіями пошуку працівників, які надають спеціалісти-рекрутери служби зайнятості. В даному заході взяли участь: старший лейтинант 3 –го відділу Івано-Франківського районного територіального центру комплектування та соціальноїпідтримки – Віталій Гайовий та 7 безробітних громадян.

13:04:58 27.08.2021

Кого на обліку в службі зайнятості Івано-Франківщини більше: чоловіків чи жінок?

Усі послуги служби зайнятості, а це пошук роботи, професійне навчання, громадські та інші роботи тимчасового характеру, отримують усі, хто звертається за допомогою: і чоловіки, і жінки.

14:27:26 10.08.2021

Станом на початок липня 10,4 тис. осіб мали статус безробітного

«Станом на 1 липня 2021 року послуги обласної служби зайнятості отримували 10,4 тис. осіб, що мали статус безробітного, що на 38,8% менше, ніж на відповідну дату минулого року. За сприяння служби зайнятості у першому півріччя 2021 року працевлаштовано 8,3 тис. осіб, 3,0 тис. безробітних проходили професійне навчання, до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 539 осіб», - зазначає директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

16:59:01 22.07.2021

Міні-ярмарок вакансій

Ефективною формою співпраці з роботодавцями  щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення міні-ярмарок вакансій. Безпосереднє спілкування  роботодавців з безробітними  у присутності фахівців  центру зайнятості дає більш ефективний результат у якісному підборі кадрів.

16:14:18 20.07.2021

Проведено  семінар  на тему "Ризики нелегальної трудової міграції" для безробітних громадян

16 липня 2021 року заступником директора – начальником відділу надання соціальних послуг Тлумацької  районної   філії  Івано-Франківського  обласного  центру зайнятості  Вікторією Пилипів за участю головного спеціаліста відділу "Тлумацького бюро правової допомоги" Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталії Чігур проведено  семінар  на тему "Ризики нелегальної трудової міграції" для безробітних громадян.

08:10:02 20.07.2021

Легалізація зайнятості – актуальне питання сьогодення

«Тіньова» зайнятість є актуальним питанням сьогодення, адже лише від офіційно нарахованої заробітної плати та сплачених внесків залежить набуття страхового стажу працівником, що в майбутньому вплине на соціальні виплати. Офіційне працевлаштування гарантує працівнику право отримання грошової винагороди за виконану роботу та право на відпустку чи лист непрацездатності.

11:43:22 14.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь