A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумацька районна філія Івано-Франківського ОЦЗ повідомляє

Розпочато навчання за професією “оператор котельні”

З метою здійснення професійної підготовкибезробітних на замовлення роботодавців, 13 липня 2021 рокув Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочали навчання за професією “оператор котельні”10 зареєстрованих безробітних у Тлумацькій районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості осіб.

16:18:11 13.07.2021

Форум «Живи та працюй в Україні»

9 липня 2021 року на базі Микуличинської сільської ради та обласного закладу оздоровлення та відпочинку «Карпатські мрії» Івано-Франківська обласна служба зайнятості провела форум «Живи та працюй в Україні».

14:25:10 12.07.2021

Співпраця з Тлумацькою міською радою

З метою професійної підготовки безробітних, зареєстрованих в Тлумацькій  районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, в 2021 році направлено третю групу на професійне навчання за професією “Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими” в Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

10:24:06 29.06.2021

Інтерактивний захід для школярів, що відпочивають в дитячому таборі "Мобільна клініка душі" м. Тлумач

З метою формування позитивного ставлення до різних професій, популяризація актуальних професій на ринку праці, 1 червня 2021 року,  фахівець  з профорієнтації  Тлумацької   районної   філії  Івано-Франківського  обласного  центру зайнятості   Мар’яна Олійник  провела  Інтерактивний захід “Професія моєї мрії” для 55 школярів, що відпочивають в дитячому таборі "Мобільна клініка душі" м. Тлумач.

14:57:28 02.06.2021

Інтерактивний захід “Пізнай свою професію”

З метою формування позитивного ставлення до різних професій, популяризації актуальних професій на ринку праці, представлення локацій для учнівської молоді та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня 2021    року  фахівець  з профорієнтації  Тлумацької районної філії Івано-Франківського  обласного  центру зайнятості Мар’яна Олійник провела  Інтерактивний захід “Пізнай свою професію”.

14:22:00 02.06.2021

Проведено курс цільового призначення за напрямом «Основи охорони праці та правове регулювання трудових взаємовідносин на підприємстві»

З метою професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації  безробітних, зареєстрованих в Тлумацькій  районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, з 27 по 29 квітня 2021 року Івано-Франківським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проведено курс цільового призначення за напрямом «Основи охорони праці та правове регулювання трудових взаємовідносин на підприємстві» для 14 осіб.

13:09:30 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь