A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Прикарпаття в «червоній» зоні

З  00 год. 24 січня 2022 року Івано-Франківська область перебуває в «червоній зоні» епідемічної небезпеки з поширення коронавірусної хвороби.

08:45:02 25.01.2022

«Держпродспоживслужба зацікавлена у продовженні співпраці з ФАО», - Владислава Магалецька

Держпродспоживслужба зацікавлена у продовженні співпраці з ФАО (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН), зокрема з питань, пов’язаних з безпечністю харчових продуктів. Про це повідомила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька під час онлайн-зустрічі з міжнародним експертом ФАО з питань безпечності харчових продуктів Ендрю Голді.

09:20:56 24.01.2022

На порозі «червоної зони»

      Станом на 20 січня в Україні в «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки  перебувають сім областей: Львівська, Рівненська, Сумська, Чернівецька, Тернопільська, Житомирська та Івано-Франківська.

14:45:56 20.01.2022

Прикарпаття перебуває в «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки

Відповідно до рішення Державної комісії з питань технегенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, Івано-Франківська область з 14 січня цього року перебуває в «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки, що свідчить про ускладнення епідемічної ситуації в регіоні та може призвести до запровадження посилених обмежувальних протиепідемічних заходів.

20:40:57 18.01.2022

Черговий випадок сказу в Косівському районі

Івано-Франківською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби встановлено сказ лисиці на території мисливського угіддя с. Пістинь Косівської ОТГ Косівського району Івано-Франківської області.

20:36:12 18.01.2022

«?Україна не повинна відставати від ЄС у ставленні до використання пестицидів, харчових добавок та добрив»?, - Владислава Магалецька

 Європейський Союз провадить політику більш пильного відношення до використання пестицидів, харчових добавок та добрив. Україна має не відставати від ЄС у цьому питанні. Про це зазначила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька у коментарі виданню liga.net.

20:34:09 18.01.2022

Повідомлення RASFF щодо виявлення невідповідної продукції

До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшло  інформаційне  повідомлення  системи швидкого оповіщення щодо  харчових  продуктів та кормів  RASFF від 10.01.2022 р. № 2021.6065-fup4 стосовно виявлення міграції первинних ароматичних амінів у ложках (шумівках), що експортувалися з Китаю                         (експортер: Guangdong Eka Indastrial InvestmentCO. LTD Unit 1201 Block E Poly World Trade Center) через Францію до України (отримувач: «АШАН Україна», S95- Бориспіль).

20:33:39 18.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь