A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Міський голова привітав працівників соціальної сфери із професійним святом

У переддень Дня соціального працівника, який в Україні традиційно відзначають у першу неділю листопада (цьогоріч – 7 числа) очільникТлумацької міської ради І.Петрук завітав у соціальні установи громади.Вітаючи соцпрацівників із професійним святом, Ігор Андрійович подякував їм за важку, відповідальну та важливу місію – допомогу людям. А за сумлінне виконання завдань, пов’язаних із забезпеченням реалізації політики у сфері соціального захисту, відповідальне ставлення до своїх службових обов’язків та з нагоди Дня працівників соціальної сфери нагородив Грамотами Тлумацької міської ради провідного фахівця з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Тлумацької філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Зоряну Баранську;соціальних робітників та фахівця із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Галину Фенчук, Наталію Бундзяк, Галину Свідерську, Марію Суботнік, Людмилу Терлецьку та Любов Підгірну.

15:25 05.11.2021

Відбулося засідання дванадцятої сесії міської ради

Сьогодні, 4 листопада, відбулося засідання дванадцятої сесії Тлумацької міської ради під головуванням міського голови Ігоря Петрука та секретаря міської ради Михайла Кудерського. На сесії були присутні керівництво та начальники відділів міської ради, керівники підприємств, установ та організацій, старости.

16:19 04.11.2021

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

У четвер, 4 листопада,  у приміщенні великої зали засідань адміністративного будинку міської ради під головуванням міського голови Ігоря Петрука та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету міської ради Володимира Салітри відбулося засідання виконавчого комітету Тлумацької міської ради. У його роботі взяв участь секретар міської ради Михайло Кудерський.

15:49 04.11.2021

Відбулись засідання постійних комісій міської ради

У вівторок, 2 листопада, відбулись засідання постійних комісій міської ради, які розглянули питання, що виносяться на розгляд чергової дванадцятої сесії Тлумацької міської ради, яка відбудеться 4 листопада ц.р.. У їх роботі взяв участь перший заступник міського голови Василь Гнатюк.

14:22 02.11.2021

Переможець обласного конкурсу «Краща бібліотека року»

У Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка визначили переможців обласного конкурсу «Краща бібліотека 2021 року».  Члени журі розглянули надіслані на другий (заключний) етап портфоліо бібліотек-учасниць-переможців першого (районного) етапу конкурсу.

11:54 02.11.2021

103-тя річниця ЗУНР в бібліотеках громади

Історія України – це історія мужнього народу, що віками боровся за свою волю, щастя та незалежність. В народі кажуть, що без «минулого немає майбутнього». А чи можна говорити про минуле України і не згадати про тих українців справжніх патріотів, які були організаторами та учасниками Листопадового чину і загинули у боях за Українську державу. Перший листопад був, є і залишився в українському житті однією з найбільших подій української історії.

16:20 01.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь