A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено нараду зі старостами старостинських округів

Проведено нараду зі старостами старостинських округів

У вівторок, 7 грудня, під головуванням секретаря міської ради Михайла Кудерського та першого заступника міського голови Василя Гнатюка у великому залі адмінбудинку міської ради відбулася нарада зі старостами старостинських округів.

16:08 07.12.2021

Наші попереду!

Наші попереду!

На базі Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проведено підсумки обласної виставки-конкурсу з початкового технічного моделювання. На виставку-конкурс було представлено 110 робіт учнів закладів загальної середньої освіти, вихованців закладів позашкільної освіти Івано-Франківської області.

11:26 07.12.2021

Міський голова привітав працівників 3-го відділу Івано-Франківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Міський голова привітав працівників 3-го відділу Івано-Франківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

У понеділок, 6 грудня, міський голова Ігор Петрук та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Володимир Салітра завітали до 3-го відділу Івано-Франківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та привітали його працівників з Днем Збройних Сил України.

13:56 06.12.2021

Відбулася щотижнева робоча нарада

Відбулася щотижнева робоча нарада

У понеділок, 6 грудня, у великому залі адмінбудинку міської ради відбулася нарада з керівниками окремих структурних підрозділів Тлумацької міської ради та комунальних установ під головуванням міського голови Ігоря Петрука, секретаря міського міської ради Михайла Кудерського, першого заступника міського голови Василя Гнатюка та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Володимира Салітри.

10:56 06.12.2021

Проведено громадські слухання

Проведено громадські слухання

3 грудня в приміщенні Тлумацького народного дому відбулись громадські слухання з питання затвердження проекту детального плану території (ДПТ) для реконструкції приміщення (будівлі) автостанції з добудовою адміністративних, торгово-офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, в м. Тлумач, вул. Кармелюка, 16, орієнтовною площею 0,3064га.

10:48 06.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь