A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

13:26:02 07.08.2023

Спеціалісти Держпродспоживслужби підготували прогноз розвитку шкідників та хвороб сільгоспкультур у серпні

Агрометеорологічні умови в кінці липня періодичні дощі та сильні зливи) сприяли поповненню ґрунтової вологи та ефективно вплинули на розвиток вегетуючих пізньостиглих рослин. Висока вологість повітря та помірні температури сприятимуть інтенсивному розвитку хвороб. Подальший високий температурний режим збільшуватиме шкідливість фітофагів, а також спричинить передчасне дозрівання врожаю.

13:24:22 07.08.2023

Перебування експертів ФАО на Прикарпатті

27 липня 2023 року в Івано-Франківській області за допомогою Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) відповідно до реалізації Українського Проєкту TCP/URK/3802 «Надання допомоги в надзвичайній ситуації з метою покращення готовності до реагування на спалахи високопатогенного пташинного грипу в Україні»  проведено технічний аудит та надання консультацій щодо покращення системи біобезпеки власникам невеликих птахівничих господарств, а також проведено навчання для представників галузі з метою поширення найкращих практик біобезпеки.

15:08:01 01.08.2023

За 1 півріччя на Івано-Франківщині провели понад 100 тис. щеплень тварин проти сказу

Фахівці Івано-Франківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини забезпечують проведення профілактичних щеплень тварин відповідно  до Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних та паразитарних хвороб на 2023 рік та за зверненнями власників тварин.

10:29:21 31.07.2023

Нещодавно запрацював телеграм-канал «Захист прав споживачів»

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує громадськість, що з метою забезпечення принципів прозорості і відкритості діяльності, підвищення рівня поінформованості суспільства у відповідній сфері, Держпродспоживслужбою створено та забезпечено функціонування телеграм-каналу «Захист прав споживачів» .

16:46:23 28.07.2023

Черговий випадок африканської чуми свиней зареєстровано на Чернігівщині

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, в одному з господарств Козелецької територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області зареєстровано випадок африканської чуми свиней (звіт про результати  дослідження від 25.07.2023 № 007615 м.п.м./23 Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (виділення ДНК – вірусу африканської чуми свиней).

09:12:24 27.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь