A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Сказ: розвінчуємо міфи

Сказ – це  небезпечна інфекційна хвороба тварин та людей і самим дієвим інструментом боротьби із сказом є вакцинування. Нехтування  щепленням тварин проти сказу може призвести до захворювання та загибелі ваших чотирилапих друзів і водночас стати загрозою здоров’ю членів вашої родини.

13:53:09 26.07.2023

Щоб отримати Посвідчення на право роботи з пестицидами, необхідно пройти навчання, тестування та отримати відповідне свідоцтво

Головне управління Держпродспоживслужби у Івано-Франківській області повідомляє, що з 28 червня 2023 р. набрала чинності Постанова КМУ від 9 травня 2023 р. № 458 «Про затвердження Порядку одержання посвідчення про право роботи з пестицидами», яка визначає умови одержання посвідчення про право роботи з пестицидами особами, діяльність яких пов’язана з організацією та проведенням робіт із зберігання, застосуванням пестицидів, а також  торгівлею ними.

13:45:40 25.07.2023

Спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття взяли участь у онлайн-зустрічах з експертами TAIEX

12 та 18 липня 2023 року спеціалісти управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь у онлайн-зустрічах з представниками Комісії ЄС (експертами TAIEX).  До роботи були залучені також спеціалісти  департаменту захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Дежпродспоживслужби та Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

15:00:39 24.07.2023

Повідомлення RASFF стосовно виявлення охратоксину А в меленій каві з Австрії

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 18.07.2023 р. №2023.4690-fup2 стосовно виявлення охратоксину А в меленій каві (виробник: Gruppo Gimoka srl, Trezzano S/N, Італія), що експортувалась з Австрії (оптовик: GUNZ Warenhandels GmbH, Mäder) до України (отримувач: ТОВ «ТД ГУРМАНДІЗ», вул. Костянтинівська 72, м. Київ, 04080 ).

14:59:45 24.07.2023

Проведено круглий стіл з посадовими особами та представниками бізнесу територіальних громад Косівщини

Триває цикл зустрічей спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та представників  органів місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості, що відбуваються  у форматі «круглих  столів».

14:57:19 24.07.2023

До уваги аграріїв: як вберегтись від шкідників запасів зернових культур

В області почалися жнива.  Цьогорічна погода вносить багато нестандартних умов для сільгоспвиробників. Це стосується як догляду за посівами озимини, так і збереження вже зібраного урожаю, який знаходиться у складах та коморах.   

08:53:49 20.07.2023

На Київщині локалізують випадок африканської чуми свиней

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, в одному із особистих селянських господарств Іванківської селищної громади Вишгородського району Київської області зареєстровано випадок захворювання на африканську чуму свиней.

14:19:18 18.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь