A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

На Закарпатті ліквідовують спалах африканської чуми свиней

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області, на території одного з лісомисливських господарств Ужгородського району Закарпатської області було підтверджено наявність захворювання на африканську чуму у дикої свині.

09:42:04 23.05.2023

Випадок африканської чуми свиней в Закарпатській області

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області, на території Перечинського лісництва Ужгородського району Закарпатської області було встановлено захворювання на африканську чуму у двох диких свиней.

14:06:17 16.05.2023

Спеціалісти Держпродспоживслужби обговорили порядок організації харчування із керівниками та медсестрами дитячих садків Галицької громади

12 травня 2023 року спеціалісти Галицького відділу Івано-Франківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели семінар-навчання для керівників та медичних сестер дошкільних закладів Галицької міської громади з питань  організації харчування.

14:05:09 16.05.2023

На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

13:51:31 15.05.2023

В Держпродспоживслужбі Прикарпаття провели заходи до Міжнародного дня здоров’я рослин

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели семінари, присвячені Міжнародному дню здоров’я рослин який відзначають 12 травня.

15:04:50 12.05.2023

До уваги аграріїв: посівам зернових культур загрожують шкідливі клопи

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформують:  проведеними обстеженнями встановлено, що із місць зимівлі, розпочався переліт шкідливих клопів (маврський, ягідний та гостроголовий) на посіви озимих зернових культур.

13:25:50 12.05.2023

Перші в сезоні овочі, фрукти і зелень уже на прилавках ринків та магазинів. Але купуючи першу полуницю чи пучок зелені, слід пам’ятати про потенційну небезпеку, яку вони можуть в собі містити. А це нітрати і пестициди. Головне управління Держпрод

Плануєте відвідати заклад, у якому зокрема подають кальян? В такому випадку варто пам’ятати, що перебування в приміщенні, де курять кальян, завдає такої ж серйозної шкоди, як і власне куріння.

15:23:23 11.05.2023

Ранні овочі, фрукти: як уберегти себе від надмірної кількості нітратів

Перші в сезоні овочі, фрукти і зелень уже  на прилавках ринків та магазинів. Але купуючи першу полуницю чи  пучок зелені, слід пам’ятати про потенційну небезпеку, яку вони можуть в собі  містити. А це нітрати і пестициди.

15:22:45 11.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь