A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Реалізаторів рослинної продукції Снятинщини закликали здійснювати лабораторний контроль овочів та фруктів на вміст нітратів

10 травня 2023 року спеціалісти Снятинського відділу Коломийського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області спільно з фахівцями Снятинського відділу Івано-Франківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини провели моніторингове відвідування агропромислового ринку в місті Снятині.

10:06:08 11.05.2023

На Кіровоградщині виявили африканську чуму свиней

Відповідно повідомлення Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, в одному з сільськогосподарських приватних підприємств Кропивницького району Кіровоградської області підтверджено діагноз африканська чума свиней, 1 спалах – 2 голови свійських свиней віком 1,2 роки (звіт про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу Кіровоградської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби від 09.05.2023 № 1412).

13:14:11 10.05.2023

УВАГА: про транзит живих тварин через територію Азербайджанської Республіки

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує суб’єктів господарювання, що транзит вантажів з України через територію Азербайджанської Республіки до третіх країн, які підлягають ветеринарному контролю, можливий за умови подання відповідної заяви компетентним органом країни-імпортера або країни-експортера вантажу до Агентства з харчової безпечності Азербайджанської Республіки (ANSVSA) та отримання дозволу на транзит, який схвалений ANSVSA.

13:10:03 10.05.2023

Бездимне законодавство захищає здоров’я українців

В Україні заборонено куріння, вживання, використання тютюнових виробів, електронних сигарет, кальянів та пристроїв для нагрівання тютюну в усіх громадських приміщеннях та на робочих місцях cutt.ly/E5xObBW.

16:47:33 09.05.2023

УВАГА – кліщі!

Щороку навесні із настанням тепла і пробудженням рослин активізуються іксодові кліщі. Цьогорічне повільне підвищення температури повітря сприяло запізнілій активізації кліщів.  

11:50:33 08.05.2023

УВАГА: на території Івано-Франківщини буде проведена пероральна імунізація диких м'ясоїдних тварин проти сказу

На території Івано-Франківської області протягом третьої декади травня 2023 року буде проведена кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу (відповідно до Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин в області на 2023 рік).

10:22:54 08.05.2023

На засіданні ради Івано-Франківської обласної організації УТМР обговорили питання пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь у засіданні ради Івано-Франківської обласної організації Українського товариства мисливців та рибалок.

11:40:24 04.05.2023

Випадок африканської чуми свиней зафіксовано у Волинській області

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Волинській області, на території урочища «Зінькова» Сьомаківського лісництва Ковельського району Волинської області було зафіксовано випадок захворювання на африканську чуму дикої свині.

14:42:16 03.05.2023

За сприяння спеціалістів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини споживачам повернуто кошти в сумі понад 25 тис. грн.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області забезпечують захист прав та задоволення вимог споживачів шляхом попереднього розгляду звернень.

14:40:05 03.05.2023

Спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття інформують, які шкідники та хвороби загрожуватимуть посівам та насадженням у травні

Погодні умови аномально теплого зимового періоду 2022-2023 років та рання весна внесли свої корективи щодо фітосанітарного стану посівів, угідь та насаджень, сприяли добрій перезимівлі шкідників і збудників хвороб сільськогосподарських культур, що надалі створюватиме потенційну загрозу.

14:38:54 03.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь