Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Щодо змін у сфері контролю за дотриманням антитютюнового законодавства

Уряд України затвердив нові критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров’я населення та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Держпродспоживслужбою.

08:27:46 30.03.2023

На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

10:44:03 27.03.2023

За участю спеціалістів Держпродспоживслужби Прикарпаття відбулися практичні заняття в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму

Спеціалісти управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжують реалізовувати  проект «Я знаю все про права споживачів» в освітньому  просторі профтехосвітніх закладів Прикарпаття.

18:11:32 23.03.2023

Виконання Планів державного моніторингу – запорука експорту сільськогосподарської продукції, харчових продуктів, кормів

Днями спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели дистанційне навчання для інспекторів  районних, міських управлінь та відділів (в межах компетенції) з метою  організації виконання в 2023 році в Івано-Франківській області Плану державного моніторингу кормів, Плану  державного моніторингу залишків ветеринарних препаратів та   забруднювачів у живих тваринах і необроблених харчових продуктах  тваринного походження, Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження.

15:57:52 21.03.2023

Застерігаємо садоводів: з підвищенням температури повітря активізується розвиток шкідників плодових культур

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформують: погодні умови зимового періоду були сприятливими для збереження високого зимуючого запасу шкідників, які накопичилися впродовж минулорічної вегетації.

15:57:47 21.03.2023

Спеціалісти Держпродспоживслужби обговорили із заготівельниками молока Городенківщини гігієнічні вимоги до дрібнотоварного виробництва та обігу молока

17 березня 2023 року спеціалісти Городенківського відділу Коломийського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та Городенківського відділу Івано-Франківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини провели зустріч з керівництвом ТОВ «Городенківський сирзавод» та працівниками, які замаються заготівлею молока на території Городенківської міської та Чернелицької сільської громад.

11:21:46 21.03.2023

Спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття забезпечують моніторинг об’єктів тимчасового перебування та харчування внутрішньо переміщених осіб

Мільйони українців стали жертвами повномасштабного військового вторгнення росії на територію України. Люди з малими дітьми змушені ховатися в укриттях від ворожих ракет, змінювати місце проживання, шукаючи в прихистку в регіонах, віддалених від фронту.

13:17:00 15.03.2023

Випадок сказу безпритульної собаки в Косівському районі

Івано-Франківською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби встановлено сказ безпритульного собаки на території Яблунівської селищної громади Косівського району Івано-Франківської області.

14:45:10 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь