Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

Проведено круглий стіл з посадовими особами, представниками бізнесу та громадськості Галицької, Більшівецької, Дубовецької громад

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області розпочало проведення  циклу зустрічей у форматі «круглих  столів» на базі органів місцевого самоврядування за участі представників бізнесу та громадськості.

14:37:50 28.04.2023

На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

14:35:03 28.04.2023

Повідомлення RASFF стосовно виявлення хлорпірифосу у кукурудзі для приготування попкорну, що експортувалась з Іспанії

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 24.04.2023 р. №2023.2025 стосовно виявлення хлорпірифосу у кукурудзі для приготування попкорну, що експортувалась з Іспанії (виробник: Liven SA, Barcelona) до України (отримувач: ТОВ «Фоззі Коммерц», вул.Гоголівська, 1А, 07408). 

15:34:40 26.04.2023

Небезпечний шкідник атакує ліси України

Вузькозлатка ясенева смарагдова Agrilus planipennis, також в деяких наукових джерелах – ясенева  смарагдова златка, є небезпечним карантинним шкідником який завдає величезної шкоди ясеневим насадженням і природним ясеневим лісам.

15:25:25 26.04.2023

Увага! На Прикарпатті триває щорічна кампанія протиепізоотичних заходів на пасіках

На території Івано-Франківської області, відповідно до плану протиепізоотичних заходів, спеціалістами обласної державної лікарні ветеринарної медицини здійснюються ветеринарно-санітарні заходи на пасіках, які триватимуть до 15 травня поточного року.

16:00:48 25.04.2023

В Держпродспоживслужбі Івано-Франківщини обговорили результати роботи за 1 квартал 2023 року

21 квітня  2023 року відбулось засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області тему «Аналіз роботи управлінь, відділів  Головного управління в області в 1 кварталі 2023 року. Результати реформування установ, які знаходяться у сфері підпорядкування  Головного управління»

15:18:27 24.04.2023

На Прикарпатті проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при обласній державній адміністрації

20 квітня 2023 року відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Івано-Франківській обласній державній адміністрації.

15:16:13 24.04.2023

До уваги суб’єктів господарювання, що здійснюють реалізацію через роздрібну мережу товарів, що мають істотну соціальну значущість

Державне регулювання цін здійснюється згідно із Законом України «Про ціни і ціноутворення». Держава не може заборонити збільшувати роздрібні ціни у магазинах, якщо зростає ціна виробника, але має право здійснювати заходи щодо порядку  формування, встановлення та застосування  державних регульованих цін.

16:33:20 19.04.2023

Результати проведення моніторингу у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини на Прикарпатті

Фахівцями управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, керуючись законами України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров′я та благополуччя тварин», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», протягом першого кварталу 2023 року проводився моніторинг закладів дошкільної та загальної середньої освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, постачальників харчових продуктів у заклади дошкільної та середньої освіти, операторів ринку з виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження, зокрема пекарень та хлібокомбінатів.

16:48:14 13.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь