Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

УВАГА! Скасовуються попередні спрощені умови для некомерційного переміщення домашніх тварин (собак, котів, тхорів) з території України до Республіки Польща

Згідно офіційної інформації компетентного органу Республіки Польща, починаючи з 27.03.2023 скасовуються попередні спрощені умови для некомерційного переміщання домашніх тварин (собак, котів, тхорів) з території України до Республіки Польщі.

14:47:53 10.03.2023

На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

14:47:48 10.03.2023

Повідомлення RASFF стосовно виявлення норовірусу в устрицях, що експортувалися з Франції

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 02.03.2023  № 2023.1260-fup 4 стосовно виявлення норовірусу в устрицях (Crassostrea gigas), що експортувалися з Франції (виробник: Les jardins ostréicoles de tatihou, France; пакувальник: Friulpesca SRL, Italy) до України (одержувач: ТзОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», проспект Петра Григоренка, 43, м. Київ).

10:28:48 09.03.2023

До уваги суб’єктів господарювання: покроковий шлях для здійснення експорту/імпорту/транзиту продукції до країн Європейського Союзу

До уваги суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність пов’язану з обігом харчових продуктів, побічних продуктів тваринного походження не призначених для споживання людиною, а також пов’язану з рослинами, продукцією рослинного походження та сільськогосподарською технікою, між Україною та країнами Європейського Союзу в режимах експорту, імпорту, транзиту.

14:15:23 08.03.2023

Особливості реєстрації осіб, які здійснюють господарську діяльність з виробництва та маркування дерев’яного пакувального матеріалу

Деревина є незамінною сировиною для виробництва всіх видів упаковки в промисловості по всьому світу. Водночас, дерев’яна тара залишається одним з основних факторів ризику поширення небезпечних шкідників.

09:41:48 08.03.2023

Випадок сказу собаки зафіксовано на території Бурштинської міської громади

Івано-Франківською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби встановлено сказ собаки в одному з населених пунктів Бурштинської міської громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

09:41:43 08.03.2023

Запрацював новий Реєстр програми реімбурсації «Доступні ліки»

Державна програма «Доступні ліки» продовжує діяти в період воєнного стану. Більш того, кількість лікарських засобів, які українці сьогодні можуть придбати безкоштовно або з певною доплатою, зростає. 

11:54:01 07.03.2023

Повідомлення RASFF стосовно виявлення перевищення допустимого рівня кадмію у замороженому міксі морепродуктів, що експортувався з Литовської Республіки

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 18.02.2023 №2023.1192, стосовно виявлення перевищення допустимого рівня кадмію у замороженому міксі морепродуктів (виробник: Zejiang Zhoufu food Co. LTD, China), що експортувався з Литовської Республіки (відправник: UAB «Plunges kooperatine prekyba», Lithuania) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЧУНАЙ-УКРАЇНА», вул. Солом´янська, 3, офіс 6, м. Київ, 03110).

11:52:05 07.03.2023

На Долинщині спеціалісти Держпродспоживслужби та ЦНАПів обговорили питання надання якісних адміністративних послуг

3 березня 2023 року спеціалісти Долинського відділу Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели зустріч із фахівцями центрів надання адміністративних послуг Долинської міської, Вигодської селищної та Витвицької  сільської  громад з метою напрацювання механізму взаємодії для надання якісних адміністративних послуг операторам ринку.

10:36:51 06.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь