Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Головне управління Держспоживсужби в області інформує

На Прикарпатті триває моніторинг пекарень та хлібокомбінатів

Минулого тижня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини розпочали проведення моніторингу об’єктів, що здійснюють виробництво та реалізацію харчових продуктів рослинного походження, зокрема пекарень, хлібокомбінатів (заводів).

08:50:50 06.03.2023

За сприяння спеціалістів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини споживачам повернуто кошти

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області забезпечують захист прав та задоволення вимог споживачів шляхом попереднього розгляду звернень.

08:47:29 06.03.2023

В двох селах на Калущині з метою ліквідації сказу вакцинують усіх домашніх та сільськогосподарських тварин

На територіях населених пунктів Довгий Войнилів та Перекоси Верхнянської сільської громади  Калуського району фахівцями Калуського відділу Івано-Франківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини  проводиться вакцинація домашніх та сільськогосподарських тварин від сказу, що передбачено планом заходів із запобігання поширення та ліквідації сказу.

08:46:26 06.03.2023

Спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття провели інформаційно-навчальний захід в Івано-Франківському фаховому коледжі Львівського національного університету природокористування

Спеціалісти управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області розпочали реалізацію нового проекту «Я знаю все про права споживачів» в освітньому просторі профтехосвітніх закладів Прикарпаття.

09:54:54 03.03.2023

Випадок африканської чуми свиней в Дніпропетровській області

Відповідно до повідомлення Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області від 27.02.2023 р., в особистому селянському господарстві одного із населених пунктів Новомосковського району Дніпропетровської області зареєстровано випадок захворювання на африканську чуму свиней у свійської свині (1 голова, 2,5 місяці).

14:40:22 01.03.2023

На Херсонщині зафіксували випадок африканської чуми свиней

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, в особистому селянському господарстві одного із населених пунктів Бериславського району Херсонської області зареєстровано випадок захворювання на африканську чуму свиней свійської свині (1 голова, 10 місяців).

14:30:48 28.02.2023

В Україні запрацювала комунікативна платформа з технічного регулювання

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу суб’єктів господарювання:  Комунікативна платформа з технічного регулювання в Україні надає можливість представникам бізнесу отримати відповіді на актуальні питання з приводу створення якісної продукції, що відповідає національним та міжнародним стандартам.

08:33:08 28.02.2023

До уваги операторів ринку, що здійснюють виробництво та обіг харчових продуктів тваринного походження

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує операторам ринку харчових продуктів:  Міністерство юстиції України 15.11.2022 р. зареєструвало наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 20.10.2022 р. № 813 «Про затвердження Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження».

13:18:54 27.02.2023

На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

13:16:25 27.02.2023

Повідомлення RASFF стосовно виявлення перевищення допустимого рівня кадмію у рисі для ризотто, що експортувався з Італії

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо  харчових продуктів та кормів (RASFF)  від 17.02.2023 р. №2023.0797-fup 7, стосовно виявлення перевищення допустимого рівня кадмію у рисі для ризотто, що експортувався з Італії (виробник: Sapori Nostrani di Giorgio Turko, Italy; трейдер: WB Polska Sp. Z o.o., Poland ) до України (одержувач: ТзОВ «БЮРО ВИН», вул. Мечникова, 9, м. Київ, 01021).

08:45:01 27.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь