A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Турнір з вільної боротьби присвячений Дню захисників та захисниць України, 80-ій річниці створення УПА та Дню українського козацтва

12 жовтня в м.Тлумач в борцівському залі Тлумацької ДЮСШ відбулись змагання з вільної боротьби серед вихованців ДЮСШ Івано-Франківської області.

13:45 14.10.2022

Протидія торгівлі людьми

У зв'язку з відзначенням Європейського дня протидії торгівлі людьми та з метою підвищення обізнаності громадян щодо проблеми торгівлі людьми провідним фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Тлумацької міської ради С. Лущак спільно з головним юристом сектору «Тлумацьке бюро правової допомоги» Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Н.Чігур 12 жовтня розповсюджено тематичні буклети в центральній частині м. Тлумач.

08:57 13.10.2022

ОГОЛОШЕННЯ!!!!!!!!!

Відповідно до листа Івано-Франківської військової адміністрації та у зв’язку із масованою терористичною атакою російською федерацією об’єднаної енергетичної системи України.

15:38 12.10.2022

Тлумацька громада передала автомобіль нашим захисникам

На днях міський голова Ігор Петрук передав черговий автомобіль марки Volkswagen від Тлумацької міської територіальної громади для потреб 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України для забезпечення оперативного реагування під час виконання визначених завдань щодо збереження територіальної цілісності України.

09:55 11.10.2022

Благодійний футбольний турнір на підтримку Збройних Сил України в с. Бортники

В рамках відзначення Дня захисників і захисниць України, 80-ої річниці створення Української Повстанської Армії та Дня українського козацтва, 9 жовтня, в селі Бортники відбувся благодійний турнір з футболу.

08:38 11.10.2022

ОГОЛОШЕННЯ! УВАГА! ВАЖЛИВО!

Сьогодні о 18:00 розпочнеться вечірній пік споживання електроенергії, який буде тривати до 23:00. Це буде один із найскладніших вечорів для украінської енергетики. Сьогодні РФ (російські фашисти) завдали ракетних ударів по великій кількості електростанцій та підстанцій. У деяких регіонах тимчасово відсутня електроенергія, а у деяких введені графіки аварійних відключень (так звані «віялові відключення»).

17:31 10.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь