A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Тренінг від БФ «Рокада»

Зараз ми живемо в умовах, де є постійний стресовий фон з безліччю справ і обов’язків. У всіх дуже багато справ і варіантів їх виконання. І коли людина постійно в стресовому полі, ризики того, що вона впаде в якісь психічні проблеми, досить високі. Йдеться про розлад сну, розлад харчування, розлад поведінки. І це невід'ємна частина нашого способу життя.

08:27 30.08.2022

Відбулись засідання постійних комісій міської ради

Сьогодні, 29 серпня, відбулись засідання постійних комісій міської ради у роботі яких взяли участь міський голова Ігор Петрук, секретар міської ради Михайло Кудерський та перший заступник міського голови Василь Гнатюк.

14:48 29.08.2022

Сьогодні День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.

08:54 29.08.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

14:43 26.08.2022

Екскурсія у «Парк історії Землі»

За сприяння міського голови Ігоря Петрука та  ГО «Хазард» 25 серпня 2022 року діти із внутрішньо переміщених осіб та пільгових категорій віком від 6-14 років побували у «Парку історії Землі» в с. Підгір’я Богородчанської селищної ради Івано-Франківського району.

09:56 26.08.2022

Триває надання соціальних послуг мешканцям громади

Головною цінністю громади є її мешканці. На різних етапах життя будь-хто з мешканців громади може потрапити у складні життєві обставини та потребувати професійної соціальної підтримки для їх подолання.

09:53 26.08.2022

У Тлумачі будуть відкриті шахові гуртки

Сьогодні, 25 серпня, міський голова Ігор Петрук провів зустріч з завідувачем кафедри фізичного виховання Міжрегіональної Академії управління персоналом, головою комісії Федерації шахів України по роботі з різними верствами населення, президентом громадської організації «Спортивний клуб «Інтелект, краса, сила столиці України», виконавчим директором Київської шахової Федерації Іваном Захарчуком.

14:44 25.08.2022

«Армія дронів»

Щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації, Держспецзв'язку та UNITED24 розпочинають проект «Армія дронів»!

11:51 25.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь