A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Міський голова привітав зі 100-літтям ювілярку з Палагич – Анастасію Кучерову

Міський голова привітав зі 100-літтям ювілярку з Палагич – Анастасію Кучерову

Відрадно, коли громада може похвалитися довгожителями, які, попри чималу кількість життєвих перипетій, дочекалися поважних років. У Тлумацькій міській територіальній громаді таких налічується п’ятеро. Однією з них є Анастасія Дмитрівна Кучерова з Палагич, яка 26 вересня у колі родини зустріла своє 100-ліття.

15:51 27.09.2022

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

У вівторок, 27 вересня, у приміщенні великої зали засідань адміністративного будинку міської ради під головуванням міського голови Ігоря Петрука та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Володимира Салітри відбулося засідання виконавчого комітету Тлумацької міської ради. У його роботі взяли участь секретар міської ради Михайло Кудерський та перший заступник міського голови Василь Гнатюк.

11:45 27.09.2022

Дай книзі друге життя!

Дай книзі друге життя!

До Всеукраїнського дня бібліотек  КЗ «Публічна бібліотека Тлумацької міської ради» розпочала благодійну акцію «Твори добро – подаруй бібліотеці книгу». Це добровільна ініціатива, направлена на підвищення інтересу і доступу до книг та дати змогу іншим читачам познайомитися з вашими вподобаннями.

14:35 26.09.2022

Відправлено допомогу на схід України

Відправлено допомогу на схід України

З Тлумацької міської територіальної громади продовжується відправка вантажів з усім необхідним нашим захисникам у інші регіони нашої держави.

11:44 26.09.2022

Клуб дозвілля «Осіння мелодія»

Клуб дозвілля «Осіння мелодія»

Оскільки сьогодення вимагає нових форм і методів проведення культурно-масової роботи, тому в « Центрі культури та дозвілля» Тлумацької міської ради розпочав свою роботу клуб дозвілля «Осіння мелодія».

09:23 26.09.2022

Увага!  У період з 1 жовтня по 31 грудня 2022 року проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані.

Увага! У період з 1 жовтня по 31 грудня 2022 року проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані.

Відповідно до пункту 25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР від 11.12.1984 року № 470, в період з 1 жовтня по 31 грудня 2022 року проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку виконавчого комітету Тлумацької міської ради, в ході якої перевіряються їх облікові дані.

08:44 26.09.2022

150 років від дня народження видатної української оперної співачки та педагогині - Соломії Амвросіївни Крушельницької

150 років від дня народження видатної української оперної співачки та педагогині - Соломії Амвросіївни Крушельницької

Соломія Крушельницька – співачка світової слави, краса і гордість української музичної культури.  Вона стала символом української оперної сцени. Її голос полонив шанувальників країн Європи, Південної Америки… З нею залюбки співали уславлені світові співаки: ЕнрікоКарузо, ТіттоРуффо та ін.  Її образ став уособленням справжньої жіночої вроди, великого таланту і рідкісної природи голосу. Голосу, що вражав, полонив, бентежив. Один раз почувши, його вже годі було забути. Такою вона була, Соломія Крушельницька - жінка-муза, жінка-легенда, яка залишалася вірною своєму мистецтву.

15:46 23.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь