A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено вісімнадцяту сесію міської ради

Проведено вісімнадцяту сесію міської ради

Сьогодні відбулося засідання вісімнадцятої сесії Тлумацької міської ради під головуванням міського голови Ігоря Петрука та секретаря міської ради Михайла Кудерського.

13:46 31.08.2022

У Тлумачі працювала «мобільна бригада»

У Тлумачі працювала «мобільна бригада»

У вівторок, 30 серпня, у малому залі адмінбудинку Тлумацької міської ради працювала «мобільна бригада» у складі представників управління організаційної роботи апарату облдержадміністрації, департаменту соціальної політики облдержадміністрації, регіонального Центру безоплатної правової допомоги в Івано-Франківській області, спеціалістів центру зайнятості, Пенсійного фонду України та психолога БО «Рокада».

15:03 30.08.2022

Тренінг від БФ «Рокада»

Тренінг від БФ «Рокада»

Зараз ми живемо в умовах, де є постійний стресовий фон з безліччю справ і обов’язків. У всіх дуже багато справ і варіантів їх виконання. І коли людина постійно в стресовому полі, ризики того, що вона впаде в якісь психічні проблеми, досить високі. Йдеться про розлад сну, розлад харчування, розлад поведінки. І це невід'ємна частина нашого способу життя.

08:27 30.08.2022

Відбулись засідання постійних комісій міської ради

Відбулись засідання постійних комісій міської ради

Сьогодні, 29 серпня, відбулись засідання постійних комісій міської ради у роботі яких взяли участь міський голова Ігор Петрук, секретар міської ради Михайло Кудерський та перший заступник міського голови Василь Гнатюк.

14:48 29.08.2022

Сьогодні День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Сьогодні День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.

08:54 29.08.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

14:43 26.08.2022

Екскурсія у «Парк історії Землі»

Екскурсія у «Парк історії Землі»

За сприяння міського голови Ігоря Петрука та  ГО «Хазард» 25 серпня 2022 року діти із внутрішньо переміщених осіб та пільгових категорій віком від 6-14 років побували у «Парку історії Землі» в с. Підгір’я Богородчанської селищної ради Івано-Франківського району.

09:56 26.08.2022

Триває надання соціальних послуг мешканцям громади

Триває надання соціальних послуг мешканцям громади

Головною цінністю громади є її мешканці. На різних етапах життя будь-хто з мешканців громади може потрапити у складні життєві обставини та потребувати професійної соціальної підтримки для їх подолання.

09:53 26.08.2022

У Тлумачі будуть відкриті шахові гуртки

У Тлумачі будуть відкриті шахові гуртки

Сьогодні, 25 серпня, міський голова Ігор Петрук провів зустріч з завідувачем кафедри фізичного виховання Міжрегіональної Академії управління персоналом, головою комісії Федерації шахів України по роботі з різними верствами населення, президентом громадської організації «Спортивний клуб «Інтелект, краса, сила столиці України», виконавчим директором Київської шахової Федерації Іваном Захарчуком.

14:44 25.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь